Sudocrem za dojenčke, 60 g

Za zaščito otroške kože pred pleničnim izpuščajem. Za zaščito otroške kože pred pleničnim izpuščajem.
569160 1282

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Jerneja **** 2. 01. 2016 01:00
Zelo dobra pri dojenckovi vneti ritki Preberi več
marina **** 22. 12. 2014 01:00
Sudocrem je zelo učinkovita. Prijetnega vonja. Ekonomična, saj se namaže v tankem sloju in že pomaga... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Sudocrem je eden najbolj uporabljanih izdelkov za nego otroške ritke, otroške kože in sicer kot zaščita pred morebitnim pleničnim izpuščajem in kot zaščita pred urinskimi in drugimi izločki.

Sudocrem krema je namenjena razdraženi otroški koži, ki je klinično preizkušena, njena učinkovitost je potrjena s strani številnih uporabnikov. Kožo zaščiti pred šđkodljivimi ter neželjenimi vplivi urina, pred posledično pekočo in razdraženo kožo pleničnega področja. Hitro pomiri in ublaži morebitno neprijetnost, otrok se bo zopet počutil dobro.
 
Krema Sudocrem vsebuje sestavine, ki preprečujejo škodljivi vpliv vode na kožo ter ustvarijo zaščitno plast pred snovmi, ki dražijo kožo, predvsem blato in urin v stiku s kožo. Krema Sudocrem tudi omehča ter zmanjša napetost kože in tako blaži neugodje.

Sudocrem krema je primerna za otroke in vse z razdraženo kožo na telesu, saj kožo zaščiti fizično pred prekomernim vplivom bakterij. Kremo nanesite venomer takrat, ko je potrebno kožo kakorkoli zaščititi ter doseči regenerativni učinek.

Sudocrem vsebuje niz sestavin, zaradi katerih ima naslednje lastnosti

* lanolin pomaga mehčati kožo, sestavina ne povzroča alergij
* cinkov oksid na površini kože tvori zaščitno bariero, učvrsti tkivo in zmanjšuje izgubljanje vlage
* benzil benzoat ter benzil cinamat velja tudi za stabilizacijsko sredstvo. Je sestavina perujskega balzama, ki se uporablja kot učinkovita snov za regeneracijo številnih kožnih zapletov.
* benzil alkohol deluje tako, da ublaži neprijetnost in draženje kože. Poleg tega deluje tudi regenerativno.

Kako uporabljati Sudocrem

Sudocrem kremo nanesite na željeno področje (plenično področje) pri vsakem previjanju. Kožo na tem področju takoj prijetno ohladi, regenerira, zaščiti ter regenerira.
Kremo laho nanašate tudi večkrat dnevno.

Kako dejansko deluje krema Sudocrem?

Sudocrem krema deluje zaščitno na kožno povrhnjico in tvori zaščitno plast, ki je vodoodporna in pomaga pri preprečevanju draženja kožne plasti. To se pogosto zgodi v primerih, ko je koža v stiku s telesnimi tekočinami (urin, blato). Sudocrem pripomore k pomiritvi morebitne razdražene kože telesa.

Sudocrem krema pripomore tudi k regeneraciji razdražene kože obraza. Kremo nanašajte v tanjšem sloju in ne prekomerno, saj lahko s tem povzročite še večjo razdraženost in maceracijo kože.
 
Uporabite majhno količino kreme in jo razmažite v tanek sloj. Potem jo s krožnimi gibi vtirajte v kožo, dokler se popolnoma ne vpije in na koži ostane tanek prozoren sloj. Če prizadeta koža ni v celoti pokrita, nanesite še malo kreme. Če na koncu ostane na koži bela plast, to pomeni, da ste uporabili preveč kreme.
 
Pred uporabo obvezno preberite opozorila na škatlici.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje menstruacije

Se je izpadu menstruacije mogoče izogniti?
Pri duševno in telesno uravnovešenih ženskah je izpad menstruacije redek.
Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Izpad menstruacije nima negativnih učinkov na zdravje ženske, razen če si ta želi otrok. Pri vsaki četrti ali peti ženski se menstruacija čez nekaj časa spet normalno pojavi. To se lahko zgodi na primer ženskam, ki so prekomerno trenirale za kakšno tekmovanje ali pa so preživele obdobje močne čustvene obremenitve. Sprostitvene in meditacijske tehnike lahko pomagajo pri iskanju notranjega ravnotežja. Včasih je ta sindrom resen znak za psihične krize, ki lahko povzročijo motnje pri prehrani ali depresije. V tem primeru se mora odpraviti bolezen, da se lahko preprečijo telesne okvare. V takšnih primerih je toplo priporočljiva psihoterapevtska pomoč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede