Mikrozid AF robčki v dozi, 150 robčkov

Mikrozid AF alkoholni robčki za dezinfekcijo so pripravljeni na takojšnjo uporabo in se izredno hitro sušijo. Mikrozid AF alkoholni robčki za dezinfekcijo so pripravljeni na takojšnjo uporabo in se izredno hitro sušijo.
455211 14341

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Mikrozid AF alkoholni robčki za dezinfekcijo so pripravljeni na takojšnjo uporabo in se izredno hitro sušijo. 

Območja uporabe

Mikrozid robčki na alkoholni osnovi se lahko uporabljajo za hitro dezinfekcijo medicinskih pripomočkov, naprav in drugih površin, kot so npr. operacijske mize ter bližnji delovni prostori, površine za medicinske pripomočke, prostori za paciente, ipd.

Navodila za uporabo

Natančno obrišite površino z Mikrozid alkoholnimi robčki in pustite, da začne dezinfekcijsko sredstvo učinkovati. Poskrbite, da bo celotna površina dobro obrisana z robčki. Pred dezinfekcijo naj bo odstranjena vsa vidna umazanija. Ob odpiranju in zapiranju robčkov je potrebno poskrbeti za ustrezno raven higiene. Po uporabi tesno zaprite pokrov na dozi.

Robčki niso namenjeni čiščenju površin, ki so občutljive na alkohol, npr. akrilno steklo.

Robčki niso namenjeni končni dezinfekciji občutljivih medicinskih pripomočkov!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Moja hčerka je čudovito dekle, samo midva z možem sva lahko naredila tako krasno dekle, kako srečna sva lahko!« Mama: »Hmm (smeh), toda ... Tisto z gradbiščem (v možganih mladostnikov) sem si že zelo vzela k srcu, tisto glede posledic, kajti posledice vidim le jaz.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Schülke Schülke
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov