Milo z mumie (shilajit), 100 g

Mumie milo (shilajt) je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen za intenzivni negovanje kože, ki le-to prehranjuje s številnimi regenerativnimi elementi. Mumie milo (shilajt) je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen za intenzivni negovanje kože, ki le-to prehranjuje s številnimi regenerativnimi elementi.
454737 1851

Ocene in mnenja

Opis

Mumie milo (shilajt) je inovativen kozmetičen izdelek, namenjen za intenzivni negovanje kože, ki le-to prehranjuje s številnimi regenerativnimi elementi. 

Prednosti mila z mumie

  • kožo globinsko nahrani
  • ročno izdelano milo
  • kožo regenerira
  • kožo obnovi ter je prijetno neguje
  • obogateno z ricinusovim oljem
  • koža je po negi zopet prožna
  • koža je po umivanju in tretmaju z milom prijetno mehka

Prednosti tega rično izdelanega mila so predvsem kvalitetne vhodne surovine; rastlinska olja so pridobljena s postopkom hladnega stiskanja. Milu je dodano predvsem ricinusovo olje, bučno olje ter olje mete. 

Iz česa je narejena Mumie smola?

Smola vsebuje številne najrazličnejše elemente. 

Sestavljena je iz: mineralov, kalcija, kalija, magnezija, mangana, železa, mikro ter makkroelementov ter vitaminov: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, D, H in vitamin E.

Uporaba kozmetičnega mila Mumie

Uporabite po potrebi. Posebnih omejitev ni. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Izdelki za čiščenje telesa!

Uporaba protimikrobnih snovi je v klinično prakso prinesla revolucijo. Neozdravljive in smrtno hude bolezni so postale hitro in enostavno ozdravljive. Razstrupljanje telesa so poznali že v obdobju Egipčanov...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Bela čmerika, talovje Veratrum album
Ta postavna rastlina, ki se ji pa soča se živina vedno izogiba, sodi med naše najnevarnejše strupene rastline. Med drugim vsebuje alkaloida protoveratrin in germerin, ki zelo dražita sluznice in drastično znižata krvni tlak. V zeliščarskem zdravilstvu te rastline ne uporabljajo več, kajti določanje odmerkov je zelo nezanesljivo. V preteklosti so zmleto koreniko dodajali tudi tobaku za njuhanje in drugim praškom, ki povzročajo kihanje. V veterini uporabljajo to rastli no v posebnih pripravkih, delujočih proti črevesnim zajedavcem. Zastrupitve s čmeriko, najpogosteje posledica zamenjave z rumenim sviščem, se pogosto končajo z oteženim dihanjem in zastojem srca.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: GAAL INT GAAL INT
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov