Mioba aloe vera gel, 50 mL

<strong>Mioba aloe vera gel je naravno kozmetični gel, ki je namenjen intenzivni, predvsem pa vlažilni negi kože vašega obraza in telesa. </strong> Mioba aloe vera gel je naravno kozmetični gel, ki je namenjen intenzivni, predvsem pa vlažilni negi kože vašega obraza in telesa.
930423 21375

Ocene in mnenja

Opis

Mioba aloe vera gel je naravno kozmetični gel, ki je namenjen intenzivni, predvsem pa vlažilni negi kože vašega obraza in telesa.

Aloe vera se pridobiva iz listov aloe vere ter je narejena iz popolnoma naravnega aloe verinega gela, brez nepotrebnih dodatkov.

Sok aloe vere se uporablja že zelo dolgo, saj so učinki aloe vere poznani že precej časa. Njene prednosti se uporabljajo tako v kozmetični industriji, kot tudi v industriji prehranskih dopolnil oziroma sokov.

Aloe vera je poznana po številnih učinkovinah, ki pripomorejo k hitrejši regeneraciji kožne povrhnjice. Aloe verin gel tako vsebuje kar 100 različnih komponent, ki jih Miobin gel tudi vsebuje.

Koža je po nanosu aloe verinega gela intenzivno zaščitena, regenerirana, še posebej pa je primerna za negovanje kože obraza in telesa, kjerkoli kjer je koža prekomerno suha.

Miobina aloe vera je primerna tretmaju za po kopanju, še posebej pa je kozmetični proizvod primeren za po pretiranem sončenju, pa tudi za jutranjo nego kože in kot odlična podlaga za    make-up.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov