Mioba jojoba Plus olje, 100 mL

<strong>Mioba jojoba Plus olje je čisto jojobino olje, ki je narejeno iz mešanic sledečih kvalitetnih olj: jojobino olje, ognjičevo olje ter olje pšeničnih kalčkov. </strong> Mioba jojoba Plus olje je čisto jojobino olje, ki je narejeno iz mešanic sledečih kvalitetnih olj: jojobino olje, ognjičevo olje ter olje pšeničnih kalčkov.
406317 21374

Ocene in mnenja

Opis

Mioba jojoba Plus olje je čisto jojobino olje, ki je narejeno iz mešanic sledečih kvalitetnih olj: jojobino olje, ognjičevo olje ter olje pšeničnih kalčkov.

Mioba jojoba Plus je obogateno z dodatkom pravega oreščka jojobe iz katerega se pridobiva pravo olje.

Jojobino olje Mioba deluje izrazito zaščitno, po kopanju, ko olje nanesemi le-to kožo intenzivno zaščiti ter jo regenerira. Olje preprečuje prekomerno dehidracijo kože, da bi bil nanos olja kar se da učinkovit je olje smiselno nanašati na kožo telesa po umivanju ter rednemu čiščenju.

Jojoba - vsebina olja

Mioba jojobino olje vsebuje poleg olja jojobe tudi olje pšeničnih kalčkov, ki je obogateno z vitaminom E. Vitamin E deluje kot odličen antioksidant in spada v skupino lipidotopnih vitaminskih snovi. Vitamin E zaščiti pred delovanjem prostih radikalov in drugih škodljivih vplivov iz okolja.

Mešanica vsebuje tudi ognjičevo olje, ki se dodaja predvsem za namene intenzivne obnove kože obraza in telesa. Učinkovito ognjičevo olje izboljša splošno stanje kože ter njeno sposobnost samoobnove.

Olje uporabljamo za nego po tuširanju in sončenju ter kot odlično masažno olje.

Prednosti olje
Jojobino olje je hladno stiskano olje, kar pomeni, da so vse komponente oolja hranjene in niso zaradi segrevanja deaktivirane.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja