x
Vse kategorije
Repose Care-Sit blazina za zdravljenje preležanin
Repose Care-Sit blazina za zdravljenje preležanin
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Repose Care-Sit blazina za zdravljenje preležanin

Proizvajalec: Neopredeljen
Repose Care-Sit blazina za zdravljenje preležanin je inovativen pripomoček za efektivno zdravljenje in preventivo predelov telesa, kjer je možnost nastanka preležanin večja.
Brezplačna poštnina!
Cena: 382,59 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Repose Care-Sit blazina za zdravljenje preležanin je inovativen pripomoček za efektivno zdravljenje in preventivo predelov telesa, kjer je možnost nastanka preležanin večja.

Izdelek je namenjen predvsem uporabi v domačem okolju, lahko pa se uporabi tudi predvsem v negovalnih ustanovah, v domovih za ostarele ter onemogle ljudi.

Repose Care-Sit blazina omogoča normalno in bolj enakomerno porazdelitev pritiska na površino kože. Izdelek omogoča resnično učinkovito razporeditev pritiska na celotni zadnji plati. Posledično je tudi nadzorovanje samega napredka rane ali odrpte okužbe izboljšana.

Repose Care-Sit blazina predstavlja revolucijo v tretiranju ran vseh vrst in odlična preventiva pred nastankom preležanin vseh vrst. Izdelek je cenovno dostopen ter predstavlja odlično alternativno vsem preostalim napravam, ki nudijo podobno funkcijo.

Maksimalna teža, ki je primerna kot obremenitev izdelka Repose Care-Sit znaša 140 kg. Izdelek je obdelan s snovjo, ki preprečuje prekomerno močenje, ob enem pa je izdelek zaščiten pred nastankom glivic ter bakterij.

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama: »Menim, da se je to s tem šolskim letom tudi zgodilo, tudi zato, ker je vse skupaj res že šlo čez rob. Že tretje leto je v šoli zelo kritično in ne vem, koliko časa bodo učitelji še milostni, in to je tak damoklejev meč, ki očitno visi nad menoj, ne pa tudi nad njo. Ponudila sem ji, da lahko kadar koli pride k meni, če potrebuje pomoč, sama ji nočem pomagati, ker se moram potem poglobiti v snov, in to ni pri nama nikoli delovalo. Ponudbo, da lahko skupaj poiščemo pomoč (kar se je že zgodilo), ima. Zdaj pa ne vem, ali lahko še bolj izprežem ali bi bilo to sploh pametno. Kako daleč naj grem? Kolikokrat naj ji povem, da bo šole kmalu konec? Morda pa sploh noče več v šolo. Neprestano se vrtim v krogu teh vprašanj. In to, kar sem pravkar slišala (od hčerke), tudi to sem že velikokrat slišala, in letos to tudi pozdravljam, iz čistega egoizma. Ukvarjanje s šolo mi je vzelo zelo veliko časa in zdaj se lahko posvečam drugim rečem. Svojim stvarem.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.