Mioba Maya olje, 100 mL

<strong>Mioba Maya olje je eno izmed vrhunskih masažnih olj, narejenih iz kombinacije nekaterih vrhunskih olj. </strong> Mioba Maya olje je eno izmed vrhunskih masažnih olj, narejenih iz kombinacije nekaterih vrhunskih olj.
2022-05-09 14,27 €
920517 25102

Ocene in mnenja

Opis

Mioba Maya olje je eno izmed vrhunskih masažnih olj, narejenih iz kombinacije nekaterih vrhunskih olj.

Masaža z Maya oljem bo povrnila vašemu telesu sprostitev ter intenzivne in prijetne občutke. Mešanica olj Maya je kakor nalašč za masažo utrujene kože telesa, ki potrebuje intenzivno masažo ter sproščanje.

Primernost uporabe Maya olja
Olje Maya je primerno za negovanje kože ustnic, obraza, nohtov, telesa na sploh ter celo lasišča.

Olje nanesite na kožo telesa v času po umivanju in kopanju. Prav tako nanesite olje na lasišče tik po pranju las in umivanju s šamponom.

Izdelek je izredno primerno uporabiti v času ko je vaša koža zelo obremenjena - predvsem v poletnem času, ko je koža telesa izpostavljena škodljivim UV žarkom. Kozmetično olje ne vsebuje zaščitnega UV faktorja, zato olja ni moč uporabiti za namene kakršne koli zaščite pred opeklinami - olje uporabite po sončenju za namen hitrejše regeneracije kože/ poškodovane povrhnjice.

Maya olje - sestavine

Olje je idealna kombinacija 100 % naravnega olja kavinih zrn, jojobe, kokosa in makadamije, ki kožo zaščitijo ter intenzivno regenerirajo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov