Moliform Premium Soft extra plenice, 30 plenic

Moliform plenice so anatomsko oblikovane in zaščitene s plastjo Dry-Plus. Moliform plenice so anatomsko oblikovane in zaščitene s plastjo Dry-Plus.
10402 10402

Ocene in mnenja

Opis

Moliform plenice so anatomsko oblikovane in zaščitene s plastjo Dry-Plus.
Primerne so tako za mobilne kot tudi ležeče paciente.

Plenice vsebujejo izredno dobro absorbtivno plas - zato lahko sprejme velike količine tekočine.

MOLIFORM EXTRA predloge za srednjo in težko inkontinenco. Inkontinenčne predloge z antibakterijskim, za kožo pH-nevtralnim distribucijskim slojem Dry Plus in izredno vpojnim jedrom, ki nevtralizira vonj, ter s kazalnikom vlažnosti.

Predloge so po vsej površini prekrite z netkano prevleko, imajo notranje vodoodbojne zavihke, ki onemogočajo iztekanje, na prednji in zadnji strani pa je nameščena dodatna zaščita proti iztekanju. Imajo mehko, neprepustno zaščitno folijo in so anatomsko oblikovane, nog pa se oprijemajo z elastičnim naborkom. So izredno vpojne in odlično zadržujejo vlago.
Po zaslugi dodatne zaščite proti iztekanju je koža zanesljivo zaščitena pred ponovnim močenjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni hmelj, falon Humulus lupulus
Eterično olje in grenčine (Iupulon, humuion) iz ženskih, storžkom podobnih socvetij so po sestavi podobni učinkovinam iz konoplje. Pospešujejo izločanje seča ter delujejo pomirjevalno in protibakterijsko. Pri živčnosti in nespečnosti pomaga poparek (2 žlički posušenih hmeljnih storžkov na skodelico, počakati 15 minut), podobno zanesljivo pa deluje tudi pivo, v katerem je dovolj hmelja in je tudi nekakšen hmeljni napitek iz hmeljnih socvetij, Učinkovine iz hmelja učinkujejo tudi podobno kot spolni hormon estrogen, vendar v zdravilstvu tega ni mogoče izkoriščati. Mlade hmelj ne poganjke ponekod pripravljajo kot beluše ali v solati, skupaj z motovilcem.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja