MomMe olje za preprečevanje strij, 150 mL

<strong>MomMe intenzivno olje za preprečevanje strij je povsem naraven kozmetičen izdelek, pripravljen iz 100 % naravnih sestavin. </strong> MomMe intenzivno olje za preprečevanje strij je povsem naraven kozmetičen izdelek, pripravljen iz 100 % naravnih sestavin.
540803 8460
Minimalno naročilo - količina:12

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: minimalna količina tega proizvoda je 12.

MomMe intenzivno olje za preprečevanje strij je povsem naraven kozmetičen izdelek, pripravljen iz 100 % naravnih sestavin.

Izdelek predstavlja varno izbiro ter učinkovit tretma proti nastajanju novih in za tretma starih strij. Glavna sestavina intenzivnega olja je izredna mešanica številnim olj in sicer: šipkovega olja, makadamijevega, babasu sezamove ter sončničnega olja. Vsa olja delujejo sinergistično ter zaščitijo kožo obraza.

Izdelek je primeren za mamice, bodoče mamice in vse tiste osebe, katerih telesna teža pogosto niha. Negovalna olja, ki predstavljajo del sestavin kozmetičnega olja sta predvsem olje navadne vrtnice ter rsubaki olje, ki pripomorejo k aktivaciji kolagena in elastinskih niti.
Olje vsebuje tudi intenziven kompleks aktivnih sestavin, ki je pripravljen iz kombinacije vrhunskih zeliščnih olj - teh je 10.

MomMe intenzivno olje kožo krepi in izboljšuje njen videz, se odlično vpija in ne pušča nobenih sledi na koži. Blaži občutek srbenja, ki je pogosta posledica raztezanja kože.

Uporaba MomMe intenzivnega olja za preprečevanje strij

Olje proti strijam nanesite dnevno do dva krat na dan po potrebi. Redna uporaba kozmetičnega izdelka je pomembna, saj tako preprečite napredovanje neželjenega raztezanja kože in posledično nastajanja neprijetnih strij.

Masažno olje proti strijam nanašajte s prijetnimi masažnimi krožnimi gibi, da se vsa delujoča olja hitro vpijejo v kožo telesa. Kremo ne vtirajte premočno, še posebej v času nosečnosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MomMe MomMe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja