Multi-Mam balzam, 30 mL

Multi-Mam balzam je namenjen negi občutljivih bradavic doječih mater. Multi-Mam balzam je namenjen negi občutljivih bradavic doječih mater.
2021-07-04 10,50 €
241067 15893

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Multi-Mam balzam je namenjen negi občutljivih bradavic doječih mater.

S svojimi sestavinami nadomešča naravno vlago v koži ter lipide, ki se z dojenjem izgubljajo. Balzam vsebuje naravne sestavine, med dojenjem ščiti bradavice in preprečuje nastanek oteklin. Neposredno blaži draženje in ohranja kožo bradavic mehko, elastično in zdravo.

Uporaba:

Kremo nanesite po potrebi, najmanj dvakrat dnevno. Manjšo količino balzama s konicami prsto v vtrite na bradavice in področje okoli njih.

Vsebnost:
Butyrospermum Parkii, Polygliyerol -3 Beewax, Squalene, Propyl Gallate, Heliantuhus Annuus.

Balzam je brez vonja in okusa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Glede na ekonomsko odvisnost od staršev sta njihova samostojnost in svoboda še vedno le delni, kljub temu pa lahko zrelost dokažejo s samostojno in svobodno odločitvijo glede dolžnosti in pravic, vezanih na šolanje.

Ko so si na jasnem glede pojmov samostojnosti in svobode, mentor v tretjem delu člane skupine pozove k pregledu dolžnosti in pravil, ki so jih glede bioloških in šolskih ritmov napisali in sprejeli v prvi delavnici. Če so jih izgubili, jim mentor preskrbi fotokopije, da si jih prepišejo. V treh skupinah naj se pogovorijo, v kolikšni meri in koliko časa so se držali sprejetih določil, ter preverjajo, kaj je še primerno in kaj nameravajo spremeniti. Nato naj se posedejo skupaj in ob pomoči mentorja sestavijo dokončno besedilo dolžnosti in pravic, določijo ukrepe za kršitelje, navedejo datum in se podpišejo. Mentor naj dobi fotokopije izjav.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioclin Bioclin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja