Mustela Stelatopia peneči šampon, 150 mL

Mustela Stelatopia peneči šampon je inovativen šampon, ki je namenjen predvsem negi otroškega lasišča, ki je izredno problematično, izsušeno in vidni iritirano. Mustela Stelatopia peneči šampon je inovativen šampon, ki je namenjen predvsem negi otroškega lasišča, ki je izredno problematično, izsušeno in vidni iritirano.
444316 16329

Ocene in mnenja

Opis

Mustela Stelatopia peneči šampon je inovativen šampon, ki je namenjen predvsem negi otroškega lasišča, ki je izredno problematično, izsušeno in vidni iritirano.

Stelatopia peneči šampon je posebej razvit za lasišče dojenčkov z izjemno suho kožo, od rojstva dalje.

Mustelina formula, ki v primeru, da  zaide v očesno suznico ne peče in je ob enem tudi pH nevtralna je obogatena z mešanico destilata iz sončničnega olja, ki pomirja in vlaži, in Avocado Perseose avokadovega olja (patentirana naravna sestavina). Olje avokada tako pomaga zaščititi in okrepiti občutljivo kožo vašega dojenčka.

Osnovne karakteristike Mustela šampona

  • šampon nežno in učinkovito očisti kožo in lasišče
  • občlutek nelagodja preneha
  • videz in stanje las ter predvsem lasišča je izboljšan
  • tvori prijetno peno, otroci jo obožujejo
  • ne vsebuje mil, ki bi iritirale kožo, očesno sluznico ipd
  • ne povzroči solzenja oči

Uporaba Mustela Stelatopia penečega šampona

Pred uporabo šampona Mustela Stelatopia lasišče dobro navlažite, nakar dodajte peno, dobro spenite in pustite vsaj dve minuti, da šampon prične delovati. 

Šampon je po tem času potrebno izprati. 

Varnost uporabe šampona

Varnost vseh Mustelinih izdelkov je zagotovljena, saj so vsi izdelki formulirani tako, da kože ne iritirajo ter je ne dražijo. 

Vsi izdelki Mustela so razviti pod nadzorom zdravstvenih delavcev, zdravnikov, dermatologov in oftalmologov. 

Klinično testirano: Pod dermatološkim in pediatričnim nadzorom, da se zagotovi učinkovitost in varnost.

Hipoalergeni: Formulirani za zmanjšanje tveganja za alergijske reakcije.

Brez dišav: brez vonja, z namenom, da zmanjšate tveganje za draženje. Vsi Mustela proizvodi so razviti za izjemno občutljive tipe kože.

Naravne sestavine: V središču vsakega izdelka Mustela je prepričanje, da le narava najbolje ve, kaj je za vašega otroka dobro. Vsi Mustela izdelki so narejeni iz sestavin naravnega izvora.

Okolju prijazno: Vsi Mustela izdelki so narejeni iz rastlinskih sestavin. Kot odgovorno podjetje kozmetičnih proizvodov Expanscience stremi, da dobavitelji Mustele vključijo v svojo proizvodnjo tudi prakse trajnostnega razvoja. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Toda tisti, ki so rekli, da jim osebno prepričanje daje pomen v življenju, so se desetkrat bolj verjetno uvrščali med tiste, ki so se uspešno starali.

Druge študije starejših so ugotovile, da sodelovanje pri verskih obredih enkrat na teden znatno zniža ravni vnetnih markerjev v krvi in v 12-letnem obdobju prispeva k znižanju stopnje smrti, ne glede na telesno težo, bolezni, družbeno podporo, depresijo ali starost posameznika.

Škotski raziskovalci z Univerze Dundee so ugotovili, da so bili ljudje z močnimi verskimi prepričanji manj verjetno osamljeni v starosti (in zdaj dobro veste, kako pomembno je tol), medtem ko so kanadski raziskovalci ugotovili, da so bili starejši ljudje, ki so se udeleževali cerkvenih dejavnosti, v šest1etnem obdobju na splošno bolj zdravi kot tisti, ki se teh dejavnosti niso udeleževali. V resnici so drugi raziskovalci odkrili, da so imeli verniki, ki so enkrat na teden hodili v cerkev, nižji krvni tlak, manj abdominalnega maščevja, višji HDL-holesterol (dobro vrsto) in nižje ravni vnetnih stresnih hormonov kot ljudje, ki niso obiskovali nedeljske maše.

Za mnoge sta duhovnost in organizirana religija eno in isto - vendar ni nujno tako.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov