Natu menstrualna skodelica + Natu lubrikant

Natu menstrualna skodelica + Natu lubrikant je priročen higienični set za nego intimnega področja, še posebej med menstrualnimi težavami 1x mesečno.
14098 14098

Ocene in mnenja

Opis

Natu menstrualna skodelica + Natu lubrikant je priročen higienični set za nego intimnega področja, še posebej med menstrualnimi težavami 1x mesečno.

Natu menstrualna skodelica velja za eno najbolje dostopnih skodelic - tako po ceni kot tudi sami kvaliteti. Izdelek se perfektno namesti na predele vagine in tam v ustrezni poziciji lovi menstrualni izcedek.

Menstrualni tok se za razliko od vložkov zbira kot vsebina menstrualne skodelice ter preprečuje morebiten vaginalni šok. Ob rednem čiščenju vsebine mensrualne skodelice se boste počutile naravnost prijetno.

Natu skodelica je narejena iz za telo sprejemljivih in indiferentnih materialov. Natu menstrualno skodelico se lahko uporablja tako podnevi kot tudi ponoči in omogoča uživanje v vseh športnih aktivnostih, tudi vodnih.

Primernost Natu skodelice

Natu skodelica je na voljo v dveh različnih velikostih - v odvisnosti od velikosti vagine.

Velikost Natu skodelice je primerno izbirati glede na leta in glede na zgodovino naravnih porodov:

Velikost 1: Za ženske stare do 30 let, ki še niso rodile po naravni poti.
Velikost 2: Za ženske nad 30 let ali za ženske, ki so že rodile po naravni poti.

Priloge

Sestavine

Sestavine ECOBIO lubrikanta NATU:

Glycerin, Aqua, Panthenol, Calendula Officinalis extract*, Aloe barbadensis leaf Extract*, Xanthan Gum, Phenethyl alcohol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid.

* iz ekološke pridelave

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Kadar težnje niso zadrževane in jih takoj zadovoljimo, ostanejo njihove vidne predstave manj jasne. Ustvarjalno močnejši so torej tisti posamezniki, ki imajo veliko želja, ki hrepenijo, načrtujejo, pričakujejo, sanjarijo ... To so tisti, ki zmorejo v srednjih možganih vidne zaznave povezati s slušnimi, tipnimi, vonjalnimiin gibalnimi, ki torej znajo življenje doživljati kot celoto. Razvajeni otroci tega ne zmorejo. Zaradi čustvene lenobe so njihove miselne predstave nejasne, razumevanje sporočil je slabše, presoja dogajanja manj ustrezna, okornost v logiki in matematiki še izrazitejša. To pa so slabe napovedi za razvajene otroke ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natu Natu
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov