Nature's Response tea tree sprej, 125 mL

Tea tree sprej za stopala na bazi olja čajevca, ekstrakta nepozebnika in aloe vere. Tea tree sprej za stopala na bazi olja čajevca, ekstrakta nepozebnika in aloe vere.
468932 16062

Ocene in mnenja

Opis

Tea tree sprej za stopala na bazi olja čajevca, ekstrakta nepozebnika in aloe vere:

* vsebuje organsko olje čajevca, ki je naravno regenerativno sredstvo, organsko aloe vero, ki hladi in pomirja ter organski nepozebnik, ki deluje regenerativno.

Delovanje:

Higienski poživljajoči sprej hladi, osveži in dezodorira. Direkten nanos preko nogavic ali v obuvalo.

Organsko, ne vsebuje parabenov in natrij-lauret-sulfatov. Idealen pri športnih aktivnostih in za vse, ki jih pogosto pestijo glivice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Že noč ali dve osvežujočega spanca lahko izboljšata vaše razpoloženje in vam zbistri ta misli. Nekaj prespanih noči začne odpravljati presnovne spremembe, ki povišujejo tveganje za sladkorno bolezen. In če uredite težave s spaino apnejo,
lahko takoj znižate krvni tlak.

KORISTI

Spanje je kot univerzalno zdravilo. Če ga dobimo dovolj, zagotovi številne koristi, kot so več energije, boljše razpoloženje in jasnejše razmišljanje. Spanje lahko celo zmanjša tveganje zaradi srčnih težav, povezanih z apnejo, in sladkorne bolezni.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nature's Response Nature's Response
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja