Naturmed Xanadren tekočina, 300 mL

Rastlinski kompleks OsmoComplex vam bo olajšal težave, ki vas pestijo zaradi zadržane vode v telesu. Rastlinski kompleks OsmoComplex vam bo olajšal težave, ki vas pestijo zaradi zadržane vode v telesu.
32749 32749

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Rastlinski kompleks OsmoComplex vam bo olajšal težave, ki vas pestijo zaradi zadržane vode v telesu.

Lastnosti Xanadren vrečk

  • prijeten okus pomaranče
  • medicinski pripomoček
  • ne vsebuje glutena
  • primerno za vegane

Delovanje Xanadren

Xanadran je primeren za osebe, ki imajo težave z odvajanjem odvečne tekočine iz telesa. Deloval bo tudi pri tistih, ki se pogosto srečujete z občutkom težkih nog. Xanadren je učinkovit tudi za zadržano vodo v telesu in za tiste, ki imate težave s celulitom ter odvečnimi kilogrami.

OsmoComplex je edinstven kompleks rastlinskega izvora, ki ga vsebuje Xanadren. Učinkovito spodbuja zbiranje vode in izločanje odvečne tekočine iz tkiv preko fizikalno-osmotskega procesa. Gre za rastlinski molekularni kompleks poliakoholov, flavonoidov ter mineralov. Združuje naravne sestavine kot so jesen, breza, dolgodlava škrožolica, preslica in kopriva. Dodan jim je ananasov sok, voda , askorbinska kislina, citronska kislina, kalijev sorbat ter aroma.

Rastlinski kompleks je zasnovan za obnovo pravega ravnovesja tekočin v tkivih. Učinkovito delovanje omogočajo naravne sestavine, ki s spodbujanjem privlačnosi vode odvajajo odvečne tekočine iz tkiv s fizikalno-osmotskim postopkom.

Sestavine

OsmoComplex, rastlinski molekularni kompleks polialkoholov (iz jesena), flavonoidov (iz breze in dolgodlakave škržolice) ter mineralov (iz preslice in koprive).

Uživanje Xanadren v vrečkah

V pol litra vode razredčite 15 mL Xanadren-a. Takoj po pripravi zaužijte. Uživajte Xanadren največ 30 dni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Naturmed Naturmed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov