Neostrata Bionic (15 % PHA) losjon za obraz, vrat, dekolte in telo, 200 mL

Neostrata Bionic Lotion izdatno navlaži še tako suho kožo na obrazu ali telesu. Hidratantni losjon Neostrata Bionic je primeren za negovanje suhe in zelo suhe kože. Neostrata Bionic Lotion izdatno navlaži še tako suho kožo na obrazu ali telesu. Hidratantni losjon Neostrata Bionic je primeren za negovanje suhe in zelo suhe kože.
423220 32763

Ocene in mnenja

Opis

Neostrata Bionic Lotion izdatno navlaži še tako suho kožo na obrazu ali telesu.

Prednosti in lastnosti Bionic losjona Neostrata

  • primeren za suho in zelo suho kožo
  • za obraz, vrat, dekolte in telo
  • vsebuje 15% PHA
  • ne vsebuje dišav in barvil ter PABA

Delovanje Bionic Lotion

Hidratantni losjon Neostrata Bionic je primeren za negovanje suhe in zelo suhe kože. Priporočena je tudi za nego kože pri bolnikih, ki imajo ekcem na obrazu ali telesu. Uporabite jo lahko kot dodatno oskrbo za kožo, če jemljete zdravila, za katera je znano, da izsušujejo kožo. Z uporabo losjona boste vašo kožo dobro pripravili tudi na različne posege, ki povzročijo draženje kože. Lahko pa ga uporabite tudi za oskrbo kože po posegih.

Losjon z bogato teksturo in izredno vlažilnim učinkovanjem je prava izbira za tiste, ki si po nanosu izdelka ne želite neprijetnega mastnega občutka. Za vlaženje poskrbi antioksidativno delovanje PHA, ki privlači in veže vlago v vrhnji sloj kože. Ob tem antioksidativno delovanje pripomore tudi k lajšanju težav, ki nastanejo zaradi vplivov okolja in okdisacije kože.

Losjon za obraz, vrat, dekolte in telo klinično dokazano navlaži suho kožo in izboljša rdečico in luščenje, ki je povezano z vnetji kože. Prepustite se kombinaciji glukolnolaktona, laktobionske kisline ter vitamina E, da poskrbijo za vašo suho kožo in uspešno zmanjšajo vidne znake staranja.

Uporaba losjona Neostrata

Za optimalno vlaženje vaše suhe kože priporočamo, da losjon nanesete dvakrat na dan, na obraz, vrat, dekolte in telo. Z nežnimi gibi enakomerno razporedite losjon in vtirajte tako dolgo, da se vpije. Priporočamo vam, da na kožo nanesete tudi kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NeoStrata NeoStrata
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja