Neptunovo krilovo olje, 40 kapsul

Neptunovo krilovo olje je edinstven in uravnotežen vir omega-3 kislin. Neptunovo krilovo olje je edinstven in uravnotežen vir omega-3 kislin.
801062 15664

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 25. 08. 2015 02:00
super za krvni obtok Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Neptunovo krilovo olje je močan antioksidant, ki vsebuje vitamina A in E ter tudi astaksantin, ki je vezan na fosfolipide.

Neptunovo krilovo olje vsebuje maščobne kisline tipa DHK in EPA, ki so pomembne:
- za boljše delovanje možganov in živčevja,
- ljudem s povečanim tveganjem za razvoj bolezni srca in ožilja,
- ljudem s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi.

Formulacija krilovega olja je visoko kvalitetna formulacija, ki je pripralvjena iz rib, ki so plavale v izredno kvalitetnih vodah ter v okolju, ki je neoporečno ter neonesaženo.

Neptunovo olje je obogateno z DHK in EPK maščobami, ki imajo na človeški organizem številne pozitivne vplive. Od vseh hranil, ki vsebujejo omega maščobe so maščobe naravnega krila ene najbolj kvalitetnih, saj vsebujejo pravo razmerje DHK in EPA maščob v zelo visokoh koncentracijah.

Neptunovo krilovo olje je fosfolipidni izvleček, pridobljen s patentiranim postopkom iz antarktičnega krila (planktonski rakci z dna prehranske verige). Vsebuje velike količine omega-3 kislin (DHA in EPA), ki so vezane na fosfolipide, ne na trigliceride, kot v ribjem olju.

Vsebina kapsul NKO se pridobiva iz krila po vnaprej določenem patentiranem postopku.

Ne vsebuje

NKO ne vsebuje PCB, pesticidov, dioksinov ali konzervansov. Prav tako ne vsebuje težkih kovin.

Uporaba

Uživajte 1 - 2 kapsuli dnevno, najboljše pri zajtrku. Ker vsebuje večjo količino bolj biološko razpoložljivih omega-3, zadostuje že 1 kapsula dnevno.

Izdelek vsebuje izvlečke morskih organizmov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prvi del delavnice naj mentor začne kot običajno - vsak udeleženec torej poroča o počutju, ob tem pa mentor udeležence vprašuje, kaj jih vleče k druženju v skupini. V drugem delu najavi preskušanje v potrebah in motivih, pri tem pa udeležencem dovolj razumljivo pojasni, da je dogajanje kot gledališki oder s sceno in igralci. Oder je polje dogajanja za oblikovanje gestaltov, scena predstavlja ozadje oz. motive, igralci pa like (težnje, odnose, potrebe). Ker liki vznikajo iz ozadja, je moč oz. jasnost likov odvisna od čustvene vsebine ozadja. Izrazitost potreb in oblikovanje gestaltov sta torej odvisna od lastnosti motivov. Za razumevanje povedanega bo najboljša razlaga gestaltni poskus, ki ga udeleženci izpeljejo kot interakcijo.

Samo po sebi se mi ponuja igranje vlog (t. i. psihodrama), saj je igra najboljša pot do znanja. Tako kot predstavljeni scenarij lahko v mentorjevi glavi nastajajo brezštevilne scene, igre ali interakcije, ki jih udeleženci odigrajo z namenom vživljanja v neko dogajanje, da bi ga hkrati doživeli in s tem pridobili osebno izkušnjo oz. novo znanje. Zamislil sem si, da se gremo sodišče, v katerem sodelujejo po trije obtoženci, tožniki, zagovorniki in sodniki, kar skupaj znaša 12 igralcev, ostali udeleženci naj bodo porota. Scenarij je lahko različen: lahko izpostavim učenje matematike, pripravo za šoferski izpit, kuhanje večerje itd. Recimo, da se udeleženci odločijo za matematiko, ki jih običajno najbolj žuli. Igralci se posedejo tako, da so sodniki nasproti obtožencem, bočno pa na eni strani zagovorniki, na drugi tožniki. Sodniki predstavljajo ozaveščenost in preverjajo dogajanje, zagovorniki so motivi, ki predstavljajo ozadje in čustva, tožniki so potrebe, ki terjajo zadovoljitev, obtoženci pa liki v polju, ki oblikujejo dogajanje. Obtoženci napovejo svoje težnje, da bi zagovorniki v skladu z njimi oblikovali ozadje oz. motive. Tožniki napovedo potrebe glede na motive, sodniki pri tem ugotavljajo, kaj se dogaja, porotniki pa ugibajo, kakšne zgodbe so ob tem dogajanju možne.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NKO NKO
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja