Nexcare Sensitive Pingvini z Madagaskarja obliži, 10 obližev

<strong>Nexcare Sensitive Pingvini z Madagaskarja obliži predstavljajo tematske in prisrčne otroške obliže, ki so primerni predvsem za občutljivo kožo.</strong> Nexcare Sensitive Pingvini z Madagaskarja obliži predstavljajo tematske in prisrčne otroške obliže, ki so primerni predvsem za občutljivo kožo.
443271 14080

Ocene in mnenja

Opis

Nexcare Sensitive Pingvini z Madagaskarja obliži predstavljajo tematske in prisrčne otroške obliže, ki so primerni predvsem za občutljivo kožo.

Nexcare Sensitive otroški obliži so primerni za še tako občutljivo otroško kožo. Izdelek je narejen iz mehkega, do kože prijaznega materiala, ki ne deluje alergeno.

Kombinacije sličic na obližih se lahko razlikujejo in so še kako privlačne za otroke.

Vsebina škatlice: 10 obližev velikosti 25 x 72 mm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Med vsemi čutili je vid razvojno najbolj tesno vezan na možgane, saj vidne zaznave predstavljajo pretežni del notranjih slik, tj. abstraktnih miselnih predstavo dogajanju znotraj sebe in dogajanju v okolju. Vidna svetloba hkrati poveča budnost možganov - ritem dneva in noči je eden najosnovnejših bioloških ritmov, ki zagotavljajo normalno presnovo. V polarnih območjih, kjer je noč dolga nekaj mesecev, je več samomorov, depresije in alkoholizma.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nexcare Nexcare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov