Nivea krema, 250 mL

Oskrbuje kožo z vsem, kar ta potrebuje, da ostane čista, sveža in gladka. Oskrbuje kožo z vsem, kar ta potrebuje, da ostane čista, sveža in gladka.
2021-11-01 5,28 €
476374 3431

Ocene in mnenja

Opis

NIVEA Creme je vlažilna nega brez konkurence za vse tipe kože, otroke in odrasle v vseh letnih časih.

Krema NIVEA oskrbuje kožo z vsem, kar ta potrebuje, da ostane čista, sveža in gladka.

Vsebuje koži sorodni eucerit, edinstveno vlažilno sestavino. Dermatološko dokazano koži prijazen izdelek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Uradna medicina

Miselni sistem uradne medicine, kot ga poznamo danes, je otrok industrijske družbe in je v svoji osnovni star že okoli 150 let. Osnove zanj sta postavila Robert Koch in Luis Pasteur, ki sta z odkritjem, da so bakterije povzročitelji bolezni, odkrila tudi možnost vzročnega boja proti izvoru bolezni. Tako kot Rudolf Virchow, ki je s svojo patologijo razdelil človeka na celice, funkcioniranje katerih je bilo od takrat naprej v središču pozornosti medicinskih raziskav, so si raziskovalci razdelili delo.

Bolnišnica - do takrat bolj hiša varnosti kot ustanova za zdravstveno oskrbo - je doživela prvi razcvet, ko je postala nekakšna zravstvena tovarna, v kateri je postala delitev dela na različne organske funkcije vedno natančnejša.

Naslednja predpostavka je bila pridobitev možnosti, da zdravniki lahko posegajo v človeško telo, ne da pri tem nastane več škode. Šele ko je angleški kirurg Joseph Lister leta 1870 razvil dezinfekcije rane, so začeli v veliko bolnišnicah izvajati posege, brez da bi ob tem nastale fatalne posledice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nivea Nivea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja