Nivea kremno milo, 100 g

Nežno očisti in navlaži tudi najbolj občutljivo kožo in ji podarja mehkobo in voljnost. Nežno očisti in navlaži tudi najbolj občutljivo kožo in ji podarja mehkobo in voljnost.
543535 3433

Ocene in mnenja

Opis

Kremno milo je izjemno blago kremno milo z oljčnim in mandljevim oljem, ki nežno očisti in navlaži tudi najbolj občutljivo kožo in ji podarja mehkobo in voljnost. Razvit v sodelovanju z dermatologi in otroškimi zdravniki. Koža ga klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša. Vsebuje koži posebej prijazne aktivne sestavine. Brez konzervansov in barvil. Milo lahko uporabljate vsak dan. Nanesite ga na mehko in vlažno krpo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Uradna medicina

Odkritje, da bakterije povzročajo bolezni, je vodilo do pojmovanja, ki danes velja za napačno _ sterilno življenje ne pomeni življenja brez bolezni. In identifikacija snovi, ki lahko uničijo bakterije, je ustvarila osnovo za industrijsko medicino, ki se jo je dalo tržiti - zdravila. Da so antibiotiki edina substanca, ki dejansko posega v vzrok bolezni, procesa ni postavilo pod vprašaj. Še danes zaznamuje uporaba zdravil medicinski miselni svet uradne medicine v veliki meri.

Kot dokaz za uspeh teh kemično-mehanskih posegov je podaljšana življenjska doba v industrijskih državah. Resnično večina ljudi ni še nikoli dosegla takšne starosti kot danes. In to je - kot pravijo predstavniki uradne medicine komaj začetek vedno nove ugotovitve, nazadnje v genski tehnologiji, bodo kmalu omogočale življenjsko dobo prek 100 let; vsakdo bi tako lahko naročil, da mu iz osnovnih celic pripravijo organe, če z leti kakšna njihova funkcija izpade.

Objektivne raziskave pa za zdaj še niso opravičile teh pričakovanj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nivea Nivea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja