Rapid Bronz Spf 15 losjon, 100 mL

Losjon za sončenje za obraz m telo, ki vsebuje tako srednji zaščitni faktor SPF15. Losjon za sončenje za obraz m telo, ki vsebuje tako srednji zaščitni faktor SPF15.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
523569 23010

Ocene in mnenja

Opis

Delovanje Rapid Bronz losjona

Dvofazni losjon za sončenje za obraz in telo, ki vsebuje tako srednji zaščitni faktor SPF15 kot visok zaščitni faktor SPF30. Posebej je primeren za izmenično uporabo glede na čas in uro izpostavljenosti sončnim žarkom. Losjon pospeši porjavelost in jo naredi bolj intenzivno, saj okrepi naravni proces zaščite kože. Vsebuje aktivne vlažilne sestavine in aktivne sestavine proti staranju kože.

Uporaba izdelka Rapid Bronz

Sredstvo za sončenje Rapid Bronz je primerno za vse vrste kože. Priporočamo, da pri izbiri zaščitnega faktorja upoštevate ali boste losjon nanesli na bolj ali manj občutljv predel ter čas izpostavljenosti UV žarkom. Losjon uporabite pred sončenjem. Pogosto ga ponovno nanesite, da obnovite zaščito posebej po potenju, kopanju ali brisanju kože z brisačo.

Opozorila ob uporabi izdelka

Za zunanjo uporabo. Izdelka ne smete zaužiti. Izognite se stiku z očmi. Ne uporabite izdelka, če imate težave s preobčutljivostjo kože ali če ste preobčutljivi oz. alergični na njegove aktivne sestavine. Svetujemo, da se v času rnočnega sonca ne izpostavljale sončnim žarkom. Ne sončite se predolgo, tudi če ste uporabili zaščitno sredstvo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja