Noreva Trio White XP nega obraza proti pigmentnim madežem, 30 mL

Noreva Trio White XP Anti-Dark Spot je nega, ki združuje mehkobo in užitek ob enem, oblikovana je za vse tipe kože, primerna za odstranjevanje nastalih pigmentnih madežev, hkrati pa koži zagotavlja udobje in prehrano. Noreva Trio White XP Anti-Dark Spot je nega, ki združuje mehkobo in užitek ob enem, oblikovana je za vse tipe kože, primerna za odstranjevanje nastalih pigmentnih madežev, hkrati pa koži zagotavlja udobje in prehrano.
9249 9249

Ocene in mnenja

Opis

Noreva Trio White XP Anti-Dark Spot je nega, ki združuje mehkobo in užitek ob enem, oblikovana je za vse tipe kože, primerna za odstranjevanje nastalih pigmentnih madežev, hkrati pa koži zagotavlja udobje in prehrano.

Z nežnim, visoko učinkovitim naravnim pilingom Reductol 4P + in White XP krema zagotavlja omejevanje pigmentacijskega procesa na samem izvoru s ciljanjem na sam melanocit. Delujeta tako, da pospešita obnovo kože in izboljšata kožno teksturo.

Inovativna nega, obogatena s karitejevim maslom in oljčnimi rastlinskimi voski je primerna za vsakodnevno uporabo, z aktivnimi učinkovinami znatno zmanjša nastale madeže (vidnost madežej je do kar 70% manjša ob predpostavki, da se izdelek uporablja vsaj 28 dni).

Testirano pod dermatološkim nadzorom.

Uporaba Noreva Trio White XP kreme za obraz

Nanesite enakomerno zjutraj na čisto in suho kožo.

Namen izdelka: Za zmanjšanje in preprečevanje pigmentnih madežev, koža je obnovljena, njena lepota je poudarjena. Primerno za Hiper-pigmentirane kože.

Sestavine kozmetičnega izdelka

Aqua (voda), trigliceridi kaprlicev / kapric, glicerin, izostearil izostearat, 1-2 heksandiol, acetil glicil beta alanin, cetil alkohol, gliceril stearat, hidrogenirano olivno olje, decil ester, Butyrospermum Parkii (Shea), Shea-Shea, Shea, Shea, Buta / C10-30 Alkil-akrilatni crosspolimer, hidrogenirano oljčno olje, kaprilski estri, natrijev hidroksid, tokoferol, parfum (dišava), klorfenesin, ceteth-20, steareth-20, natrijev dehidroacetat, ksantan gum, izomalt, helianthus Annus (sončnično olje) , Kopolimer mlečne kisline / glikolne kisline, palmitoil Sh-oktapeptid-24 amid, polivinil alkohol, heksanoil dipeptid-3 norleukin acetat, palmitoil SH-tripeptid-5 norisoleucil SH-nonapeptid-1, citronska kislina.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Poškodbe bobniča

Se je poškodbam bobniča mogoče izogniti?
Najboljša preventiva je, da pustite uho pri miru. S tem ko iz sluhovoda odstranite ušesno maslo, motite naravno zmožnost čiščenja. Posebno previdni morate biti pri skokih v vodo in pri potapljanju.

Vnetje lahko preprečite s krepitvijo imunskega sistema: zdrava in raznolika prehrana, gibanje in duševna uravnovešenost. Vsi našteti faktorji namreč spodbujajo obrambne sile.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Noreva Laboratories Noreva Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov