Norwegian krill olje z Omega-3, 120 kapsul

<strong>Norwegian krill olje z Omega-3 je čisto krilovo olje z omega 3 maščobnimi kislinami. </strong> Norwegian krill olje z Omega-3 je čisto krilovo olje z omega 3 maščobnimi kislinami.
525324 8338

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Norwegian krill olje z Omega-3 je čisto krilovo olje z omega 3 maščobnimi kislinami.

Izdelek vsebuje 100 % sveže in naravno krilovo olje ter ribje olje. Vsebuje čisto krilovo olje, omega 3 (DHK in EPK), omega 6, 7, 9 in astaksantin.

Dnevni vnos prehranskega dopolnila Norwegian krill olje z Omega-3

1-2 kapsuli dnevno.

Prednosti dopolnila Norwegian krill olje z Omega-3

Norveška premium kakovost.

Z molekulsko destilacijo so odstranjene nepotrebne snovi. Farmacevtsko preizkušena kakovost in čistost.

Širok spekter Omega-3 maščobnih kislin EP K, DHK in DPK, omega 6, 7 in 9. Izdelek ne vsebuje umetnih okusov, barvil. konzervansav, GSO, GM in dražečih sestavin.

Najboljša Norwegian olja

Dolgoletne raziskave in razvoj so ključni dejavnik uspeha za Izdelavo Norweglan Omega 3. Zagotavljamo vam, da so naši izdelki proizvedeni na Norveškem in v skladu s standardom kakovosti GMP. Ponujamo vam široko paleto Izdelkov, ki zagotavljajo najpomembnejša prehranska dopolnila. Norwegian Omega 3 je bila ustvarjena s ciljem, da ponudimo trgu najčistejšo, večnamensko omega 3, kolikor je le mogoče želeli smo ponuditi najvišjo kakovost za tiste, ki si preprosto želijo najboljše.

Da bi pripravili najboljše omega-3 izdelke, moramo imeti na voljo najbolj kakovostne sestavine. Največje koncentracije omega-3 najdemo v pelagičnih ribah iz različnih delov oceanov. Norwegian Omega 3 je izdelana izključno iz teh rib in nobenih drugih, surovo ribje olje je izboljšano s patentiranim postopkom čiščenja, med katerim se vse nezaželene snovi odstranijo.

Olje gre nato skozi drugo rafinacijo, ki pusti bistvene omega-3 aktivne snovi nedotaknjene. Vsi naši proizvodni procesi sledijo smernicam dobre proizvodne prakse GMP, ki so opredeljene za farmacevtsko industrijo. Namen GMP je zagotoviti Visoko kakovost in popolno varnost norveških omega-3 izdelkov.

Naši laboratoriji so sodobno opremljeni z visoko tehnološkimi instrumenti za nadzor kakovosti, raziskave. testiranje in razvoj izdelkov. Laboratorij je opremljen za uporabo ustreznih analitičnih tehnik, kot so atomska absorpcijska spektrometrlja. visoko tlačna tekočinska kromatografija in plinska kromatografija ...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Retinitis pigmentosa

Starši opazijo pri svojih otrocih, da v somraku slabo vidijo in da jih svetloba zaslepi. V nadaljnjem poteku bolezni se vidno polje zoži in deluje, kot če bi gledali skozi cev (tunelski pogled). Na začetku se pogosto sploh ne opazi, ker možgani dopolnijo manjkajoče dele slike in se zdi da je vse v redu. Čim manjše je vidno polje, tem bolj očitna je prizadetost bolnika in toliko težje se orientira v prostoru. Spotakne se ob stopnice ali stole.

Ostrina vida ostane nespremenjena, vendar pa bolniki ne pridobijo predstave o prostoru. Orientacija v tujem okolju je težka ali pa sploh nemogoča. To vodi do fenomenov, da bolniki rabijo palico za slepe, časopis pa lahko berejo brez očal. Prizadet je vidni center, kar vodi k temu, da se vid najprej občutno poslabša, za nekaj časa pa bolnik oslepi.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biopharma Biopharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov