NovoPhane ultra hranljivi šampon, 200 mL

<strong>NovoPhane ultra hranljivi šampon je namenjen negi suhih las in lasišča ter ob enem poškodovanih las.<br></strong> NovoPhane ultra hranljivi šampon je namenjen negi suhih las in lasišča ter ob enem poškodovanih las.
3185 3185

Ocene in mnenja

Opis

NovoPhane ultra hranljivi šampon je namenjen negi suhih las in lasišča ter ob enem poškodovanih las.

NovoPhane ultra hranljivi šampon je zasnovan tako, da da obnovi suhe lase, ki so ob enem tudi razcepljeni ter tudi intenzivno nahranjeni. Hranilni šampon vsebuje sestavine, ki varujejo posamičen las ter pripomorejo k izboljšani teksturi.

Zakaj so lasje suhi?

Sebum ali loj, ki se izloča s strani lojnic (te se nahajajo tik ob lasni čebulici) se s staranjem osebe upočasni, zato lasje postanejo izrazito suhi. Prav tako se izrazi pomanjkanje vseh potrebnih hranil, ki so pomembna za rast las in razvoj novih.

Lasje postanejo suhi zaradi prekomerne uporabe nekaterih agresivnih šamponov (predvsem nizko kvalitetnih šamponov), njihovim prekomernim nanašanjem.

Suhost las je pogosto posledica prekomernega beljanja las ter kemičnih tretmajev.

Sestavine NovoPhane ultra hranljivega šampona

NovoPhane ultra hranljivi šampon vsebuje ksilitol ter glicerinski kompleks, ki preprečuje izsuševanje las in lasišča. Luske na lasišču niso več tako zelo izrazite.

Derivat sečnine je poznan kot dolgotrajen vlažilec v številnih kozmetičnih izdelkih.

Uporaba NovoPhane ultra hranljivega šampona

NovoPhane ultra hranljivi šampon uporabite le na vlažnih laseh. Šampon nanesite na lase, ga dodobra spenite ter notu izmijte s toplo vodo.
Za močno delovanje šampona le-tega pustite šampon delovati po nanosu še nekaj minut in nato temeljito izperite lase z veliko vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja