Now sončnični lecitin - tekočina, 473 mL

<p>Now sončnični lecitin v tekočini je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z fosfatidil holinom in drugimi tipi fosfatidnih molekul. Izdelek ne vsebuje soje ter gensko spremenjenih organizmov.</p>

Now sončnični lecitin v tekočini je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z fosfatidil holinom in drugimi tipi fosfatidnih molekul. Izdelek ne vsebuje soje ter gensko spremenjenih organizmov.

922021 21989

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Now sončnični lecitin v tekočini je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno z fosfatidil holinom in drugimi tipi fosfatidnih molekul.Izdelek ne vsebuje soje ter gensko spremenjenih organizmov.

Fosfatidil holin je eden najbolje zastopanih holinskih molekul v organizmu, predvsem v celični membrani vsake človeške celice. Fosfatidil holina je izredno veliko v sončničnem lecitinu, iz katerega je pripravljen tudi ta inovativen izdelek v obliki tekočine. Prav tako se fosfatidil holin naravno veže v fosfatidilinozitol, fosfatidiletanolamin in esencialne maščobne kisline.

Prednosti tekočine Now sončnični lecitin

  • veganska formulacija
  • vegetarianska formulacija
  • 1 mesečna terapija
  • ne vsebuje soje
  • ne vsebuje GSO

Odmerjanje dopolnila Now sončnični lecitin

Odmerite 15 mililitrov tekočine Now, kar ustreza 1 veliki jedilni žlici - pomešajte ga v mlečni proizvod, lahko mleko, rastlinski shake ali drug beljakovinski shake, ki bo zakriv okus samega lecitina.

Izdelek lahko brez težav zaužijete presno, kot polivka na solatah, preliv na drugih jedeh v kombinaciji z drugimi komponentami.

Pri peki lahko izdelek uporabite kot premaz, da se jed ne bi prijela na površino same posode ipd.

Sestavine sončničnega lecitina

100 % sončnični lecitin

Tipična molekularna sestava sončničnega lecitina:

19 % zastopanost fosfatidil holina

12 % zastopanost fosfatidil inozitola

7 % zastopanost fosfatidil etanolamina

+ preostala olja in sestavine

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, glutena, soje, koruze, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Now Now
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov