Nutrilab brokoli 400 mg, 90 kapsul

Ob pomanjkljivi in neredni prehrani. Ob pomanjkljivi in neredni prehrani.
205656 4980

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Klara **** 31. 01. 2021 17:20
Kapsule sem kupila, zaradi problemov s helicobacterom. Antibiotiki so mi povzročili precejšnje stran... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Brokoli je rastlina visoke biološke vrednosti, ki jo strokovnjaki uvrščajo med prvorazredno zelenjavo, v zadnjem času pa mu nutricionisti pripisujejo tudi vedno večji pomen v okviru zdrave in uravnotežene prehrane.

Ob pomanjkljivi in neredni prehrani je zato priporočljivo vsaj enkrat do trikrat tedensko uživati prilogo ali solato iz brokolija oziroma si pomagati z uživanjem prehranskih dopolnil.

Dnevna priporočena količina

Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 6 kapsul Brokoli.

Vsebina

90 kapsul

1 plastenka zadostuje za 15 do 45 dni

Sestavine posamezne kapsule:

Brokoli v prahu   400 mg

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Vse se začne v zgodnjem otroštvu, ko sta z obrazom obrnjena drug proti drugemu. Če se z majhnim otrokom pogosto prijetno 'pogovarjate' in imata obraz obrnjen drug proti drugemu, se bodo v njegovih zgornjih možganih ustvarile povezave, ki so ključne za umetnost komuniciranja.

Raziskave kažejo, da lahko dojenčkovi možgani prepoznajo obraz že od prvih dni življenja. Pravzaprav so v čelnih režnjih določene skupine možganskih celic, katerih naloga je samo prepoznavanje in zaznavanje obrazov! "Pri dveh ali treh mesecih se dojenček nasmehne, ko vidi balon z naslikanimi očmi, nasmešek pa ugasne, ko se balon z obrazom obrne stran. "

Če uporabljate svojo socialno inteligenco, ko se pomenkujete z dojenčkom in si gledata v obraz, je to neprecenljivo. To pomeni, da mu daste čas za odziv na vas, da ga ne silite ali priganjate, naj se odzove na vas, in da razumete, da mora včasih tudi pogledati stran, zato ga ne silite, da mora nujno komunicirati z vami, tudi če si tega ne želi. Poleg tega otroku ne bi smeli povzročati stresa s preveč sunkovitimi telesnimi gibi, preglasnim zvokom ali živčno energijo.

Prijetni trenutki, ko sta z otrokom sama in sta z obrazom obrnjena drug proti drugemu, ne koristijo samo socialnim možgan om dojenčka, ampak so izvrstni tudi za mal čke, za otroke, mlajše od pet let, in celo za tiste, starejše od pet let, če si takšnih trenutkov še želijo!

Kuku, kje si? - takšne igre so odlične za razvoj novih povezav v otrokovih socialnih možganih.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja