Nutrilab brusnica z D-manozo, 60 kapsul

<strong>Nutrilab brusnica z D-manozo predstavlja dodatek k redni in uravnoteženi prehrani.</strong> Nutrilab brusnica z D-manozo predstavlja dodatek k redni in uravnoteženi prehrani.
556386 1387

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

URINARNI TRAKT

Že v starih časih so ljudje uživali brusnice in nesladkani brusnični sok. Danes ljudje, predvsem pri nas, le redko uživamo brusnice in še redkeje pijemo kisel brusnični sok, ki ga ni priporočljivo sladkati s sladkorjem. Zato lahko, kot dodatek k redni in uravnoteženi prehrani, uživamo tudi prehranska dopolnila, ki vsebujejo izvleček brusnice in njenih aktivnih učinkovin.

Dnevna priporočena količina:

Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 4 kapsule brusnice

Sestavine kapsul (v dveh kapsulah):

D-manoza v prahu                                                                              640 mg   
Koncentriran izvleček plodov brusnice                                             320 mg
(Vaccinium macrocarpon) z najmanj 1% antocianozidov

Ostale sestavine:

Sestavine: D-manoza, izvleček brusnice, hidroksi propil metil celuloza (ovojnica), sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celiakija

Kako poteka zdravljenje?
Dieta brez glutena je še vedno edino znana metoda zdravljenja. Večina ljudi s celiakijo se za vse življenje odpove krušnim jedem, testeninam in drugim jedem iz pšenične, ržene in ječmenove moke in jih nadomešča z živili iz koruze, riža, ovsa in krompirja. V akutni fazi bolezni je pogosto potrebna tudi izključitev živil z laktozo (mleko) in eventualno s saharozo (sadje). Približno 80% bolnikov ozdravi z dieto, ki pa mora biti seveda dosledna. Izboljšanje se pojavi že v času 48 ur od začetka dietnega zdravljenja, popolno izboljšanje pa čez več tednov. Sluznica tankega črevesa se obnovi šele po več mesecih. Pri približno 20% bolnikov je dieta brez učinka. Takrat je potrebno podvomiti o pravilnosti diagnoze, saj je prav možno, da ima bolnik pomanjkanje laktoze in driske povzročajo mleko ter mlečni izdelki ali pa ima bolnik kolagensko sprue.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja