Nutrilab oljčni listi 200 mg, 60 kapsul

<p>Nutrilab oljčni listi je prehransko dopolnilo z oleuropeinom, ki <span class="tlid-translation translation" lang="sl"><span title="">prispeva k za&scaron;čiti krvnih lipidov pred oksidativnim stresom.</span></span></p>

Nutrilab oljčni listi je prehransko dopolnilo z oleuropeinom, ki prispeva k zaščiti krvnih lipidov pred oksidativnim stresom.

507032 27576

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

SRCE IN OŽILJE

Nutrilab oljčni listi je prehransko dopolnilo z oleuropeinom.

Izdelek vsebuje izvleček iz oljčnih listov (Olea europea), standardiziran na 20 % oleuropeina (200 mg izvlečka v kapsuli). Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Pakiranje vsebuje 60 vegetarijanskih kapsul.

Uporaba Nutrilab oljčnih listov

1 kapsula 1–2-krat dnevno.

Oljčni listi vsebujejo izjemne učinkovine - vse tiste, ki se nahajajo tudi v samih plodovih pa vendar v listih oljke v precej višji koncentraciji. Ekstrakt oljčnih listov tako vsebuje tudi nekaj deset krat višje koncentracije antioksidativnih ter drugih imunostimulativnih snovi.

Glavna sestavina oljčnih listov v prehranskem dopolnilu Nutrilab je oleuropein - na podlagi pričevanj ter izkušenj uporabnikov pa tudi na podlagi številnih študij lahko trdimo, da je delovanje ekstrakta oljčnih listov več kot očitno.

Oljčni listi poleg že omenjenih antioksidativnih sestavin vsebujejo tudi druge zelo pomembne sestavine in sicer mikroelemente kot so selen, krom, cink, železo ter nekatere vitamine, med katere spada tudi vitamin C, beta karoten, vsebuje pa tudi nekatere aminokisline ter antioksidativne polifenolne spojine. 

Oleuropein je najbolj pomembna sestavina izdelka in daje le-temu rahlo grenak okus. Večina učinkov, ki jih pripisujemo ekstraktu oljčnih listov izvirajo iz te pomembne sestavine izdelka. Ta ščiti človeški organizem ter ima številne koristi na dobro počutje.

Splošne prednosti izvlečka oljčnih listov:
- podpira delovanje in normalno funkcioniranje vseh nadstropij človeškega telesa

Jemanje prehranskega dopolnila Nutrilab

Vzeite po eno kapsulo do največ dva krat dnevno

Posebno opozorilo ob jemanju Nutrilab oljčnih listov

Kljub temu, da ima izdelek precejšen vpliv na zdravje, pa nikoli ne smemo opuščati terapije, ki jo je predpisal zdravnik. Prehransko dopolnilo predstavlja samo pomoč pri borbi z razvadami modernega življenja.

Izdelek vsebuje 60 kapsul, ki so vegetarianskega izvora.

Sestavine dopolnila Nutrilab oljčni listi

ekstrakt oljčnih listov ter ostale pomožne sestavine in sicer koruzni škrob, ovojnica kapsule, ki je sestavljena iz derivata celuloze.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja