NutriMax modrozelene AFA alge, 150 kapsul

<p>Modrozelene alge AFA iz jezera Klamath, OBOGATENE s PhycoPlusom in 77-imi organskimi in rastlinskimi minerali.</p>

Modrozelene alge AFA iz jezera Klamath, OBOGATENE s PhycoPlusom in 77-imi organskimi in rastlinskimi minerali.

571610 6781
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Modrozelene alge AFA iz jezera Klamath, OBOGATENE s PhycoPlusom in 77-imi organskimi in rastlinskimi minerali, nastalih iz fosilov rastlinskega izvora, predelane po hladnem refrakcijskem postopku. Včasih je bil postopek predelave alge nekoliko drugačen in sicer po principu sušenja - draying metodi, katero so posodobili s hladnim refrakcijskim postopkom. Zaradi velike koncentracije aktivnih molekul, kot so antioksidanti in feniletilamin, ima boljše delovanje.

Svetujemo ga takrat, ko se pojavi večja psihofizična obremenitev, pri prenizki hranilni vrednosti živil.

Priporočeni dnevni odmerek:

2-3 kapsule, 2-krat dnevno.

Svetujemo, da postopoma povišujete število kapsul, in sicer prvi dan zaužijte 1 kapsulo, vsak naslednji dan po eno več, dokler šestega dne ne pridete po maksimalnega odmerka 2 x 2-3 kapsule. Po šestem dnevu nadaljujte z jemanjem 2 x 2-3 kapsule.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Crohnova bolezen

Ali in kako lahko nastanek Crohnove bolezni preprečite?
Na to vprašanje ni pravega odgovora, ker natančnega vzroka bolezni še ne poznamo. Vsekakor je priporočljiv zdrav način življenja s pravilno prehrano in dovolj gibanja. Na bolezen vplivajo okolje, dednost in imunski sistem. Bolezen povezujejo z moderno, hitro pripravljeno ali zmrznjeno hrano. Na bolezen naj bi vplivalo življenje v preveč sterilnem okolju, kjer se imunski sistem ne razvije pravilno. Tudi stres vpliva na imunski sistem. Na vse te dejavnike lahko nekoliko vplivate in zmanjšate verjetnost nastanka bolezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NutriMax NutriMax
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov