Nuxe Aquabella čistilni gel z mikro luščilnimi delci, 150 mL

Nuxe Aquabella čistilni gel z mikro luščilnimi delci je inovativen kristalni gel, ki pripomore k regeneraciji in globinskemu čiščenju kože obraza. Nuxe Aquabella čistilni gel z mikro luščilnimi delci je inovativen kristalni gel, ki pripomore k regeneraciji in globinskemu čiščenju kože obraza.
27320 27320

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Aquabella čistilni gel z mikro luščilnimi delci je inovativen kristalni gel, ki pripomore k regeneraciji in globinskemu čiščenju kože obraza.

Izdelek Nuxe Aquabella je nov in inovativen Nuxe proizvod, ki pripomore k regeneraciji, predvsem pa k globinskemu čiščenju kože obraza, ob tem pa je prednost tretmaja ta, da se koža obraza ne izsuši.

Sestavine so vrhunske in skrbno izbrane, zato tako kot številni Nuxe izdelki kože ne izsušujejo ter jo zahvaljujoč inenzivnim sestavinam kozmetično negovalnega gela skrbno negujejo in ne izsušujejo. Beli lokvanj navda s svojo esenco površino kože s prijetnim vonjem, medtem kopovsem naraven blur kompleks pripomore k odstranjevanju samega sebuma.

Sama tekstura negovalnega gela je oplemenitena z midrimi mikro piling delčki, ki enostavno in na mkro nivoju odstranjujejo nečistote, kožo pa poenotijo ter jo regenerirajo. Eksfoliacijski delci kožo regenerirajo, jo intenzivno očistijo, luščijo odmrle celice, poleg naštetega pa so še naravnega izvora, zato ne povzročajo alergijskih reakcij.

Sestavine in njihova vloga

beli lokvanj - s prijetno esenco,

hialuronska kislina, ki je povsem naravnega izvora, magnet za vodo, kožo regenerira

Naravni kompleks z učinkom blur-a, sestavljen iz sledečih komponent: sladkor iz ovsa, izvleček leče, izvleček kapucinke, delci minerala, modre mikro kapljice.

Dišava, ki je prijetno ženstvena, zapeljiva in je mešanica kumaric, esence limone in prijetnega jasmina

Vsebuje več kot 85 % sestavin naravnega izvora.

Uporaba izdelka Nuxe Aquabella čistilni gel

Pred uporabo površino kože navlažite, nakar nanesite gel Nuxe in ga prijetno vmasirajte v površino kože obraza. Gel nato prijetno izperite, brez drnjenja.

Bodite pozorni, da izdelek ne pride v stik z očmi, v tem primeru izdelek nežno izperite z obilico vode.

Po 28-em dnevu rednih nanosov je koža vidno bolj jasna in na izgled kot prerojena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov