Nuxe Nuxuriance Gold revitalizacijski serum, 30 mL

Nuxe Nuxuriance Gold revitalizacijski serum je inovativni kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovnaje in regeneracijo predvsem suhe kože, ki je vidno oslabljena zaradi let in staranja. Nuxe Nuxuriance Gold revitalizacijski serum je inovativni kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovnaje in regeneracijo predvsem suhe kože, ki je vidno oslabljena zaradi let in staranja.
423882 10839
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Nuxuriance Gold revitalizacijski serum je inovativni kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovnaje in regeneracijo predvsem suhe kože, ki je vidno oslabljena zaradi let in staranja.

Prednosti negovano revitalizacijskega seruma Nuxe Gold

  • serum kožo globinsko obnavlja
  • koža je vidno okrepljena
  • sijaj kože je zopet nazaj na vašem obrazu in koži

Način uporabe seruma Nuxe

Pred nanosom kakršnega koli izdelka Nuxe poskrbite za redno čistilno rutino. Izredno pomembno je namreč nanašati kozmetične izdelkes prefinjenimi učinkovinami na čisto kožo. Le taka koža je primerna za privzem aktivnih sestavin kozmetičnega izdelka. 

Serum nanesite zjutraj pa tudi pred večernim počitkom. 

Nekaj kapljic seruma nanesite na površino dekolteja, obraza in vratu. Izdelek prijetno vmasirajte s prijetnim taškanjem konic prstov. 

Z glajenjem vmasirajte serum od sredine obraza navzven.

Sestavine izdelka Nuxe Gold serum

Belo cvetje in sandalovina - oba izžarevata prijetno eleganco in ženstvenost. Eleganca in prefinjenost sta še dodatni karakteristiki, ki naredita serum prijeten in zapeljiv. 

Mikro hialuronska kislina - je molekula, ki omogoča dodajanje vlage v kožno površino. Koža je volj polna, vibrantna in vidno bolj navlažena. 

Oléoactif - kožo nahrani in jo regenerira

Celice žafrana in bugenvilije

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Holesterol!

Holesterol! Se ga lahko rešimo po naravni poti? Kadar je holesterol v mejah normale, se z njim ne ukvarjamo kaj dosti. Toda ko nas zdravnik opozori na povišanje njegove ravni, si marsikdo...

Preberi več...

Ali res potrebujete antibiotik?

V zimskem času se število prehladnih obolenj znatno poveča. Posledično se napolnijo tudi čakalnice v zdravstvenih ustanovah. Splošno bi rekli, da se ob prehladu pogosto obrnemo na zdravnika...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov