Omron M4 Intelli IT merilnik krvnega tlaka, 1 set
Omron M4 Intelli IT merilnik krvnega tlaka, 1 set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Omron M4 Intelli IT merilnik krvnega tlaka, 1 set

Proizvajalec: Omron
Omron M4 Intelli IT je nadlaktni merilnik krvnega tlaka za domačo rabo.
Brezplačna poštnina!
Cena: 98,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Omron M4 Intelli IT je nadlaktni merilnik krvnega tlaka za domačo rabo.

Prednosti merilnika

  • preprosta uporaba
  • nadlaktno merjenje
  • hitro in natančno merjenje
  • klinično validiran

Delovanje merilnika Omron M4 Intelli IT

Nadzor krvnega tlaka v domačem okolju, je velikokrat nasvet zdravnika, da bi lažje nadzirali povišan krvni tlak. Merilniki krvnega tlaka za domačo uporabo seveda služijo zgolj kot usmeritev. Pozorni moramo biti, da na prav način, skladno z navodili, izvajamo meritve.

Ko merite krvni tlak redno in si meritve beležite, se morate zavedati, da se krvni tlak čez dan večkrat spremeni. To je posledica naših aktivnosti in načina življenja. Nekako običajno je, da nam zgodaj zjutraj tlak naraste in kasneje prične upadati. Zaradi tako hitrih sprememb so lahko zaporedne meritve medseboj različne.

S pomočjo merilnika Omron M4 Intelli IT boste lahko natančno izmerili krvni tlak. Ta merilnik je namreč klinično potrjen. Dodatna prednost je, da se lahko s pomočjo tehnologije Bluetooth poveže z vašim pametnim telefonom in vam tja shrani podatke meritev. Nameščen je tudi Omron Connect za vedno dosegljive rezultate meritev.

Posebna manšeta Intelli Wrap Cuff omogoča preprosto namestitev na nadlaket in hkrati zagotavlja, da bodo meritve natančne v katerem koli položaju nadlakti.

V merilniku je kar 2x60 spominskih mest, za dva uporabnika. Med merjenjem bo merilnik zaznal in vas opozoril na nepravilni srčni utrip.

Uporaba merilne naprave Omron

Manšeto namestite na levo roko. Na nadlakti jo primerno zatisnite. Poskrbite, da bo merilnik na ravni podlagi in da bo roka v višini srca. Umirite se, ne govorite in pričnite z meritvijo. Med samim merjenjem se ne premikajte.

V paketu:

1x merilnik

1x manšeta

navodila za uporabo

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.