One step 10 ovulacijskih in 5 nosečniških testov

Izberite 10 ovulacijskih testov (trakov) in 5 nosečniških testov (trakov). Izberite 10 ovulacijskih testov (trakov) in 5 nosečniških testov (trakov).
539066 18144

Ocene in mnenja

Opis

One step ovulation test hitri 20 mIU/ml in-vitro test za ugotavljanje prisotnosti LH hormona v urinu. S pomočjo protiteles se hormon veže na membrano testa in z barvilom postane viden. Intenzivnost barve je odvisna od količine pristotnega LH hormona, ki se v času pred vrhuncem oz. po njem gibajo med 5-20 mIU/ml in v času vrhunca med 30-100 mIU/ml.

Zanesljivost testa je več kot 99 %.

One Step HCG Urine Pregnancy Test meri prisotnost HCG (nosečniški hormon) v urinu, ki nakazuje možno nosečnost. Je hitri in zelo sensitiven 10 mIU/ml test, ki lahko zazna možno nosečnost že 2dni po spočetju. Vendar je večja verjetnost, da jo bo zaznal šele 4 oz. 6 dni po spočetju.

Klinične raziskave in testiranja so pokazala, da je stopnja zanesljivosti tega testa 99.5%.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ LAHKO STORIMO?

Najprej je treba pri ženski ublažiti občutek tesnobe, povezan s spolnimi odnosi, Pri tem se lahko uporabijo različne tehnike sproščanja. Ženska naj se uleže na posteljo, zapre oči in sprosti mišice.

2. Ko je popolnoma sproščena, naj si predstavlja, da je v postelji s svojim partnerjem. Zamisli naj si, da imata spolne odnose, ne da bi ji prodiranje penisa vzbujalo nelagodje. Ko to doseže, lahko nadaljuje
z naslednjim korakom.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: One step One step
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov