x
Vse kategorije
Optive Fusion umetne solze, 10 mL
Optive Fusion umetne solze, 10 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Optive Fusion umetne solze, 10 mL

Proizvajalec: Allergan
Optive Fusion so umetne solze za suho oko, ki s sinergističnim učinkovanjem osmoprotektantov, karboksimetil celuloze in hialuronske kisline zagotavljajo takojšnje in dolgotrajno vlaženje suhega očesa.
Cena: 15,86 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Optive Fusion so umetne solze za suho oko, ki s sinergističnim učinkovanjem osmoprotektantov, karboksimetil celuloze in hialuronske kisline zagotavljajo takojšnje in dolgotrajno vlaženje suhega očesa.

Optive Fusion umetne solze so edinstvene kapljice, ki so namenjene negi očesa ter združujejeo številne lubrikantne lastnosti, ki oko vlažijo ter preprečujejo izsuševanje letega. Vrhunska formula tako vsebuje številne

Optive Fusion so primerne za vse uporabnike kontaktnih leč, po različnih operativnih posegih, nepogrešljive pa so pri vsakdanjem delu, ob dolgotrajnem delu z računalnikom ali pri utrujenih očeh. Po odprtju so uporabne 6 mesecev ali 180 dni. 

Optive Fusion umetne solze vsebujejo

Natrijev hialuronat v koncentraciji 0,1 %
karboksimetilceluloza v koncentraciji 0,5 %

Optive Fusion umetne solze ne vsebuje konzervansov, preservativov in drugih alergenih stabilizatorjev.  Njena osmolarnost znaša 270 mOsm/kg.

Izdelek vsebuje povsem naraven preservativ po imenu Purite, ki v stiku z očesno površino razpade ter deluje kot lubrikantno sredstvo oziroma je del vlažilnega spektra kapljic.

Delovanje Optive Fusion solz

Prvi učinek kapljic je lubrikantni učinek. Sledi globinsko vlažilni učinek, pri čemer ohranja okularno površino zdravo in navlaženo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Plerocerkoidne ličinke te trakulje in še nekaterih drugih v človeku včasih spolno ne dozorijo. Prodrejo v različna tkiva, kjer povzročajo vnetja, sparganozo (sparganosis). Bolezen je poznana na Kitajskem, v Indokini in ponekod v Južni Ameriki.

Diagnoza

 Difilobotriozo spoznamo po značilnih jajčecih v iztrebkih.
Zdravljenje. Difilobotriozo zdravijo z prazikvantelom ali niklozamidom (Scholz in sod., 2009).

Epidemiologija in preprečevanje

Človek se inficira, kadar uživa premalo kuhane oziroma pečene ribe, ki imajo plerocerkoidne ličinke. Kuhanje, pečenje in zamrzovanje rib pri -10 DC od 24 do 48 ur je učinkovit profilaktični ukrep. Včasih pride do infekcije pri čiščenju rib, saj si plerocerkoidne ličinke človek lahko zanese v usta z rokami. Sanitarno odstranjevanje iztrebkov inficiranih oseb zmanjša onesnaženje vode in s tem manjša možnost infekcije (Scholz in sod., 2009).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Lekadol 500 mg, 20 tablet

3,59 €

Optive kapljice za oči, 10 mL

13,48 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.