x
Vse kategorije
Original Soft tamponi, 10 tamponov
Original Soft tamponi, 10 tamponov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Original Soft tamponi, 10 tamponov

Proizvajalci: Joydivision , RubyCup
Soft-tamponi so inovativno narejeni iz ne toksične in biokompatibilne pene.
Cena: 14,19 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Znano je, da so ženske že od 18. stoletja   uporabljale drobne naravne spužve med njihovim ciklusom. Toda v tistih časih je bilo manj pozornosti namenjene udobju in še manj znanja o higieni ter materijalih. Okužbe so bile pogoste.

Vse to se je spremenilo. Znanstvena spoznanja in raziskave so temeljito izboljšale staro idejo. Sodobni materiali, steriliziranje proizvodnih procesov, higiensko pakiranje: skratka, nič ni prepuščeno naključju. Udobje in higiena na prvem mestu!

Prednosti mehkih tamponov

• med spolnim odnosom so nemoteči
• so neopazni, udobni in prijetni za nošenje
• enostavni za uporabo
• velika absorpcijska sposobnost
• okolju prijazen material brez dodanih kemikalij
• dermatološko in klinično preizkušeni
• posamezno sterilno pakirani
• kakovost iz Nemčije

Milijonkrat dokazano!

Brezskrbno in nemoteče! Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega.

Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, Soft-tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti.

Soft-tamponi so inovativno narejeni iz ne toksične in biokompatibilne pene. Material ne vsebuje kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje.

Zaradi zagotavljanja visoke higiene, so Soft tamponi pakirani sterilno in posamično. Zaradi mehke in prožne pene so zelo lahki (2g), kljub temu pa imajo odlično sposobnost vpijanja, ki je celo višja od navadnih tamponov.

Soft-Tampon je enostaven za uporabo, stisnemo ga skupaj na straneh in ga s sredincem potisnemo z okroglo stranjo pred maternični vrat. Odstranimo ga s pomočjo zanke (zarezane luknjice), lahko mehki tampon odstranimo hitro in enostavno, z enim prstom.

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

V obdobju pubertete imajo starši in najstniki čudovito priložnost, da svoj odnos spremenijo tako, da postane mogoče tudi tisto, kar doslej ni bilo mogoče. Vendar odrasli pri tem ohranjajo vodstvo. Pri vodstvu ne gre za ukazovanje, nadzor in poslušnost, temveč za to, da najstnike upoštevamo in poskušamo razumeti tudi njihovo perspektivo. Tudi ne gre za vzgajanje in manipuliranje, temveč preprosto za to, da najstnike spremljamo in smo jim na voljo takrat, ko nas potrebujejo.

To je težko, ker je tako novo - za nas vse.

Iesper Iuul odgovarja materi na njeno vprašanje Kako naj ravnam s svojim 19-1etnim sinom? takole: Za tvoje meje gre. S čim lahko živiš in s čim ne? Starši ostajajo tudi v puberteti za svoje otroke pomembni kot zgledi in sparing partnerji. Vendar ne smemo za otroke žrtvovati svojih vrednot, čustev in meja. Nimam prav veliko razumevanja za tiste, ki pravijo: Zdaj boš morala nekaj ukreniti. Ker gre namreč v takih primerih vedno za neko vrsto manipulacije: obnašala se bom tako in tako, ker v resnici hočem, da se ti spremeniš. To pa v ljubezenskih razmerjih nikoli ne deluje.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.