Dr. Temt Macadamia oljni fluid za telo, 250 mL

Glavna sestavina je makadamijevo olje, ki se hitro vpije v kožo, tako da je ta gladka in žametna.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Glavna sestavina je makadamijevo olje, ki se hitro vpije v kožo, tako da je ta gladka in žametna.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
19558 19558

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za suho in zrelo kožo.

Opis izdelka:

Glavna sestavina je makadamijevo olje, ki se hitro vpije v kožo, tako da je ta gladka in žametna. Predvsem za uporabo za suho kožo.

Glavne sestavine:

• parafinsko olje: uravnava vsebnost vlage v koži.

• aquaderm: drži vlago.

• makadamijevo olje: neguje in pomirja kožo.

• vitamin A palmitat: popravlja strukturne poškodbe, izboljšuje prepustnost, zmanjšuje izgubo vlažnosti in poveča krvni obtok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Razvijanje pozitivnega odnosa

Pri razvijanju pozitivnega odnosa do menopavze moramo najprej pogledati nazaj in oceniti, kaj smo v življenju že dosegli. Pretekla dejanja nas lahko potolažijo in napolnijo z gonilno silo, ki jo potrebujemo pri odločanju o prihodnosti. Cilji, ki so pred nami, se nam lahko zdijo veliko težje dosegljivi, če si ne bomo najprej čestitali za dosežke v preteklosti.

Razmišljanje o prihodnosti lahko vzbudi mešane občutke, ne glede na to, kako aktivni smo bili v preteklosti in koliko energije smo vložili v službo in družino. Lahko se znajdemo v primežu: po eni strani se lahko potrudimo ter živimo in delamo kot do zdaj, po drugi strani pa lahko začnemo uvajati spremembe, na primer zmanjšamo količino dela v službi. Lahko si upravičeno rečemo, da že vse življenje garamo, in zakaj bi setorej počutili krive, ker ne delamo več tako veliko?
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja