x
Vse kategorije
Ovopid aktivni šampon, 200 mL
Ovopid aktivni šampon, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ovopid aktivni šampon, 200 mL

Proizvajalec: Flora
Šampon je posebej namenjen za popolno odstranitev uši.
Cena: 15,30 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka šampon

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

2. stopnja (200ml)- Za preventivo in obvarovanje pred ušmi. Šampon je posebej namenjen za popolno odstranitev uši.
 
Obogateno je z 100% čistimi eteričnimi olji manuke( avstralski čajevec), čajevca, sivke, limone, origana in belega timijana, ki ne dovoli ušem, da bi se lahko obdržale na lasišču, istočasno pa varujejo lasišče. Prvovrstna prisotnost izbranih sestavin zagotavlja nežen in učinkovit učinek, opoštevajoč naravni ph lasišča. Za boljše rezultate priporočamo uporabo preventivnega spraja (3.stopnja)

Način uporabe

Pred uporabo šampona, razčesite SUHE lase z zelo gostim glavnikom. Nato dodajte šampon na MOKER glavnik in natančno razčesite šampon po celem lasišču. Izperite šampon in ponovite postopek. Lahko se uporablja dnevno za otroke in odrasle. 
 
Uš je 1-2mm dolga in ima tri pare ukrivljenih nog, ki ji omogočajo,da pleza po lasišču.Samica proizvede okoli 200 jajčec v svojem življenju in jih odlaga na vratu in za ušesi.Jajčeca pritrdi na lase z lepljivo sestavino, ki se je ne da odstraniti z vročo vodo. Po 1 tednu, se iz gnide razvije uš, ki je v 15 dneh sposobna sama proizvajati jajčeca. Uši se zlahka skrijejo v laseh, ker ne marajo svetlobe. Da bi preprečili uši, preglejte lasišče, posebej za ušesi in na vratu, kjer se skrivajo gnide, ki so ovalne oblike in se svetijo. Velike so okoli pol milimetra in bele barve. Zlahka jih ločimo od prhljaja, ki je nepravilnih oblik in se zlahka odstrani. Uši niso znak slabe higiene in lahko doletijo vsakogar, ne glede na stil življenja.

PREPREČITEV

Uši se premikajo počasi in ne letijo ali skačejo.Razširjene so v javnih prostorih, kot so šole, avtobusi, kinodvorane, itd. Včasih potujejo z enega lasišča na drugega s pomočjo ostalih insektov, na primer muh. Starši naj občasno preventivno pregledajo lasišča svojih otrok.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Ženska po umetni oziroma spontani prekinitvi nosečnosti

Kako poteka spremljanje ženske po umetni ali spontani prekinitvi nosečnosti?
Vse ženske, pri katerih se opravi umetna prekinitev nosečnosti, morajo opraviti pregled pri izbranem ginekologu v 1-3 tednih po opravljenem posegu. Daljše okrevanje je pričakovati po posegih v višji nosečnosti. Vaginalna krvavitev ni nujno prisotna, kar še posebej velja za prekinitve v zgodnjem obdobju nosečnosti. Običajno je značilen vzorec krvavitve takšen, da je le-ta prisotna na dan posega, nato je krvavitev blaga do približno petega dne po posegu, ko ponovno nastopi obilnejša krvavitev in krči v spodnjem delu trebuha.

Ženski po spontanem splavu je potrebno nuditi predvsem čustveno oporo. V prvem tednu po splavu je lahko prisotna blaga, menstruaciji podobna, krvavitev s prekinitvami, lahko so prisotni tudi krči v spodnjem delu trebuha. Naslednja menstruacija običajno nastopi 4-5 tednov po splavu. Naslednjo nosečnost svetujemo po preteku šestih mesecev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

UŠI V ŠOLI, VRTCU? Brez panike!

Pojav uši v šolah in vrtcih sploh ni redek. Ko dobimo obvestilo o pojavu uši se starši včasih odzovemo kar nekoliko panično, saj smo zagotovo že kje slišali, kako nadležno in težavno zna biti reševanje tega problema in se že vidimo v nenehnih... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Ovopid olje proti ušem, 100 mL

20,16 €

Imunoglukan P4H Junior sirup, 250 mL

28,43 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka šampon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.