Ovopid aktivni šampon, 200 mL

Šampon je posebej namenjen za popolno odstranitev uši. Šampon je posebej namenjen za popolno odstranitev uši.
566527 3778

Ocene in mnenja

Opis

2. stopnja (200ml)- Za preventivo in obvarovanje pred ušmi. Šampon je posebej namenjen za popolno odstranitev uši.
 
Obogateno je z 100% čistimi eteričnimi olji manuke( avstralski čajevec), čajevca, sivke, limone, origana in belega timijana, ki ne dovoli ušem, da bi se lahko obdržale na lasišču, istočasno pa varujejo lasišče. Prvovrstna prisotnost izbranih sestavin zagotavlja nežen in učinkovit učinek, opoštevajoč naravni ph lasišča. Za boljše rezultate priporočamo uporabo preventivnega spraja (3.stopnja)

Način uporabe

Pred uporabo šampona, razčesite SUHE lase z zelo gostim glavnikom. Nato dodajte šampon na MOKER glavnik in natančno razčesite šampon po celem lasišču. Izperite šampon in ponovite postopek. Lahko se uporablja dnevno za otroke in odrasle. 
 
Uš je 1-2mm dolga in ima tri pare ukrivljenih nog, ki ji omogočajo,da pleza po lasišču.Samica proizvede okoli 200 jajčec v svojem življenju in jih odlaga na vratu in za ušesi.Jajčeca pritrdi na lase z lepljivo sestavino, ki se je ne da odstraniti z vročo vodo. Po 1 tednu, se iz gnide razvije uš, ki je v 15 dneh sposobna sama proizvajati jajčeca. Uši se zlahka skrijejo v laseh, ker ne marajo svetlobe. Da bi preprečili uši, preglejte lasišče, posebej za ušesi in na vratu, kjer se skrivajo gnide, ki so ovalne oblike in se svetijo. Velike so okoli pol milimetra in bele barve. Zlahka jih ločimo od prhljaja, ki je nepravilnih oblik in se zlahka odstrani. Uši niso znak slabe higiene in lahko doletijo vsakogar, ne glede na stil življenja.

PREPREČITEV

Uši se premikajo počasi in ne letijo ali skačejo.Razširjene so v javnih prostorih, kot so šole, avtobusi, kinodvorane, itd. Včasih potujejo z enega lasišča na drugega s pomočjo ostalih insektov, na primer muh. Starši naj občasno preventivno pregledajo lasišča svojih otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženska po umetni oziroma spontani prekinitvi nosečnosti

Kako poteka spremljanje ženske po umetni ali spontani prekinitvi nosečnosti?
Vse ženske, pri katerih se opravi umetna prekinitev nosečnosti, morajo opraviti pregled pri izbranem ginekologu v 1-3 tednih po opravljenem posegu. Daljše okrevanje je pričakovati po posegih v višji nosečnosti. Vaginalna krvavitev ni nujno prisotna, kar še posebej velja za prekinitve v zgodnjem obdobju nosečnosti. Običajno je značilen vzorec krvavitve takšen, da je le-ta prisotna na dan posega, nato je krvavitev blaga do približno petega dne po posegu, ko ponovno nastopi obilnejša krvavitev in krči v spodnjem delu trebuha.

Ženski po spontanem splavu je potrebno nuditi predvsem čustveno oporo. V prvem tednu po splavu je lahko prisotna blaga, menstruaciji podobna, krvavitev s prekinitvami, lahko so prisotni tudi krči v spodnjem delu trebuha. Naslednja menstruacija običajno nastopi 4-5 tednov po splavu. Naslednjo nosečnost svetujemo po preteku šestih mesecev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja