Paro Medic zobna ščetka, 1 ščetka

<strong>Paro Medic zobna ščetka je inovativen zobni pripomoček, ki je Švicarskega porekla ter je namenjen intenzivni negi dlesni, ki so zelo občutljive. </strong> Paro Medic zobna ščetka je inovativen zobni pripomoček, ki je Švicarskega porekla ter je namenjen intenzivni negi dlesni, ki so zelo občutljive.
456659 10576

Ocene in mnenja

Opis

Paro Medic zobna ščetka je inovativen zobni pripomoček, ki je Švicarskega porekla ter je namenjen intenzivni negi dlesni, ki so zelo občutljive.

Nega ustne votline kadar je le-ta obolela (primer: gingivitis ali paradontalna obolenja) je lahko izredno problematično.

Zobna ščetka Paro je narejena iz številnih nežnih mikro filamentnih niti pod imenom Konex, ki pripomorejo k izjemno prijetni negu zob ter nasploh ustne votline.

Konex ščetine so do kar 8 krat mehkejše, po dugi strani paa temeljito očistijo vse skrite medzobne kotičke. Zobno ščetko naj preizkusijo tudi vse tiste osebe, ki se zelo težko odpovedo trdim zobnim ščetkam.

Paro Medic zobna ščetka je primerna za vsakodnevno uporabo. Zobe ščetkajte vsaj 5 minut z uporabo zobne paste, ki je prilagojena sami problematiki ustne votline.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paro Paro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja