Paro Ortho brush zobna ščetka za ortodonske aparate, 1 ščetka

<strong>Paro Ortho brush zobna ščetka za ortodonske aparate je izredno priročen negovalen pripomoek, za hitro ter enostavno negovanje ustnih implantantov ter zobnih aparatov. <br></strong> Paro Ortho brush zobna ščetka za ortodonske aparate je izredno priročen negovalen pripomoek, za hitro ter enostavno negovanje ustnih implantantov ter zobnih aparatov.
545350 23020

Ocene in mnenja

Opis

Paro Ortho brush zobna ščetka za ortodonske aparate je izredno priročen negovalen pripomoek, za hitro ter enostavno negovanje ustnih implantantov ter zobnih aparatov.

Zobna ščetka je formulirana tako, da je primerna za higieno ter vzdrževanje ortodontskih aparatov ter drugih ustnih vstavkov.

Paro Ortho brush zobna ščetka je na voljo v številnih odtenkih, zato je odtenek ščetke, ki jo boste dobili povsem naključen.

Ščetka Paro Ortho je formulirana tako, da je oprijem ergonimočen ter prijeten. Ročaj onemogoča kakršno koli podrsavanje in izmikanje zobne krtačke.

Ščetine obne ščetke so oblikovane na prav posebe način ali po vzorcu črke V, kar omogoča še enostavnejšo ter temeljito nego zobnega aparata ter vseh njegovih skritih kotičkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paro Paro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja