Paro zobna ščetka s podaljšano glavo, 1 ščetka

Paro zobna ščetka s podaljšano glavo je zobna ščetka priznanega Švicarskega proizvajalca, ki je narejena predvsem za negovanje občutljivih dlesni.
17156 17156

Ocene in mnenja

Opis

Paro zobna ščetka s podaljšano glavo je zobna ščetka priznanega Švicarskega proizvajalca, ki je narejena predvsem za negovanje občutljivih dlesni.

Ščetine zobne ščetke Paro so izredno prijetne, saj s številnimi snopi vlaken nudijo prijetno masažo dlesni in tkiva. Zobna ščetka poseduje kar 43 takih snopov, ki pripomorejo k prijetni negi vaših zob ter dlesni.

Paro zobna ščetka s podaljšano glavo je primerna predvsem za osebe, ki raje uporabljajo daljše ščetine in večje glave ščetk.

Posebno opozorilo: barvni odtenek je povsem naključen. Ščetke so pestrih barv.

Patentirana posebnost Paro zobne ščetke s podaljšano glavo

Paro zobna ščetka je patentirana posebej za tiste, ki uporabljate tudi priročne medzobne ščetke. Tako po normalnem ščetkanju na konec ročaja ščetke pritrdite medzobno ščetko Paro Isola-F ali Paro Isola-3 Stra tter ščetkajte in poskrbite še za higieno medzobnih prostorov.

Z medzobno ščetko poskrbite za lokalizirano masažo tkiva dlesni, očistite pa lahko težje dostopna mesta oziroma medzobne prostore.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Vsak otrok, ki dobro sliši, prav rad prisluhne zvokom glasbe

Melodije seveda še ne zna zaigrati, lahko pa jo skuša zapeti ali udarjati v ritmu glasbe.

Ropotulje, trobente in bobni so vedno priljubljene igrače, z velikim veseljem pa bo ropotal tudi s starimi ponvami in lesenimi žlicami. Na ksilofonu bo spoznaval in razlikoval visoke in nizke glasbene tone.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paro Paro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja