Peanut butter brez soli/sladkorja, 1000 g

<p>Popoln dodatek prehrani z izjemnim učinkom na dobro počutje in pridobivanje čiste mi&scaron;ične mase.</p>

Popoln dodatek prehrani z izjemnim učinkom na dobro počutje in pridobivanje čiste mišične mase.

465771 8337

Ocene in mnenja

Opis

Arašidovo maslo je bilo še do pred kratkim, razen za ljudi na posebnih dietah, posladek, ki ga je bilo treba jesti v zmernih količinah.

Ustvaril je popolno formulo za pridobivanje čiste mišične mase, ki je popolnoma naravna in ne vsebuje holesterola ali trans maščobnih kislin.

Predvsem pa arašidovo maslo od podobnih izdelkov loči njegovo idealno razmerje med omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami. Končno je na trgu izdelek, ki zagotavlja vse potrebne esencialne maščobe za prijetno postavo, ki ste si jo vedno želeli.

Izdelek ponuja še veliko več: laneno seme je najbogatejši vir naravnih lignanov - 100 × več kot pšenični kalčki, ki so izredno pomembni za dobro počutje. So nekakšna unikatna naravna sestavina. Imajo lastnosti stimulirajočega tonika in adaptogene lastnosti.

Navodila za uporabo: Užijte 1-2 odmerka dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rdečke

Se je rdečkam mogoče izogniti?
Nevarnost infekcije obstaja že med inkubacijsko dobo, če je povzročitelj bolezni že prešel na osebo, pri kateri pa se še niso pojavili bolezenski znaki. Zaradi tega se je težko izogniti temu virusu in se zavarovati pred okužbo.

Edina zaščita pred infekcijo je cepljenje - uspeh znaša 90 do 95 odstotkov. Proti rdečkam se dostikrat cepi istočasno kot proti ošpicam in mumpsu, to je do konca 14. meseca. Ponovno cepljenje pa naj bi sledilo do konca drugega leta. Razmah med cepljenji naj bi znašal najmanj štiri tedne. Za dekleta z oslabljenim imunskim sistemom je priporočljivo, da se cepijo še enkrat pred puberteto, saj se tako prepreči nevarnost okužbe in njenih posledic med poznejšo nosečnostjo. Cepljenje se odsvetuje za nosečnice; od cepljenja do nosečnosti bi morali miniti najmanj trije meseci. Enaka zaščita je bolezen sama: kdo je rdečke že prebolel, jih skoraj s 100- odstotno verjetnostjo ne bo več dobil (je imun nanje)
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja