Pediasure vanilija, 200 mL

Uravnotežena hrana za otroke pri zastoju v rasti, podhranjenosti, kroničnih boleznih.<br> Uravnotežena hrana za otroke pri zastoju v rasti, podhranjenosti, kroničnih boleznih.
160938 1767

Ocene in mnenja

Opis

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene

Popolna, uravnotežena hrana za otroke.

Priporočljivo pri

Zastoju v rasti,podhranjenosti,kroničnih boleznih, ki zahtevajo prehransko podporo,akutnih stanjih (poškodbe, opekline...),pripravi za zahtevnejše kirurške posege in okrevanje po njih,povečanih potrebah po energiji,pomanjkanju apetita pri sicer zdravih, neješčih otrocih.

Lastnosti

Je dietetično živilo za prehrano otrok v starosti 1 –10 let, težkih 8 – 30 kg,sestava je prilagojena potrebam rastočega otroka,vsebuje 28 vitaminov, mineralov in elementov v sledovih,ne vsebuje glutena, laktoza je prisotna v sledovih.

Sestava

Beljakovine 11,1%,ogljikovi hidrati 44,4%,maščobe 44,5%,energijska vrednost 1 kcal / ml,embalaža tetrapak z 200 ml hrane.

Omerjanje

Kot dodatek k redni hrani: 2 do 3 na dan,kot edini vir hrane: glede na kalorijske potrebe,ni priporočljiv kot nadomestilo za mleko pri otrocih z galaktozemijo,uporablja se peroralno ali po sondi (stomi),ni za parenteralno uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pljučnica

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Prej ko odkrijemo pljučnico, bolj enostavneje jo je zdraviti. V primeru suma na pljučnico ali dvoma o tem, je zelo smiselno, da takoj obiščem o zdravnika.

Pljučnica pogosto nastane po običajni infekciji dihalnih poti, zato je v takih primerih dobrodošlo, da poznamo znake pljučnice in da smo na njih pozorni. V splošnem velja, da je priporočljivo varovanje oslabljenega telesa.

Pozor: antibiotiki v večini primerov zelo hitro znižajo vročino, zato se kaj kmalu počutimo bistveno bolje. To pa še ne ustreza dejanskemu zdravstvenemu stanju. Prizadeti se zato izpostavljajo nevarnosti, če se prekmalu začnejo obremenjevati in s tem tvegajo ponovni nastanek bolezni. Prizadeti naj veliko pijejo - najbolje vodo ali čaj =, da lažje izkašljajo vnetne izločke v pljučih in da nadomestijo pomanjkanje tekočine, do katerega pride zaradi vročine in znojenja. Vlaženje prostora, v katerem se nahaja bolnik (na primer z obešenjem vlažnih robčkov). in inhalatorji ustvarjajo neke vrste olajšanje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja