Pediasure vanilija, 200 mL
Pediasure vanilija, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Pediasure vanilija, 200 mL

Proizvajalec: Abott
Uravnotežena hrana za otroke pri zastoju v rasti, podhranjenosti, kroničnih boleznih.
Cena: 2,17 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene

Popolna, uravnotežena hrana za otroke.

Priporočljivo pri

Zastoju v rasti,podhranjenosti,kroničnih boleznih, ki zahtevajo prehransko podporo,akutnih stanjih (poškodbe, opekline...),pripravi za zahtevnejše kirurške posege in okrevanje po njih,povečanih potrebah po energiji,pomanjkanju apetita pri sicer zdravih, neješčih otrocih.

Lastnosti

Je dietetično živilo za prehrano otrok v starosti 1 –10 let, težkih 8 – 30 kg,sestava je prilagojena potrebam rastočega otroka,vsebuje 28 vitaminov, mineralov in elementov v sledovih,ne vsebuje glutena, laktoza je prisotna v sledovih.

Sestava

Beljakovine 11,1%,ogljikovi hidrati 44,4%,maščobe 44,5%,energijska vrednost 1 kcal / ml,embalaža tetrapak z 200 ml hrane.

Omerjanje

Kot dodatek k redni hrani: 2 do 3 na dan,kot edini vir hrane: glede na kalorijske potrebe,ni priporočljiv kot nadomestilo za mleko pri otrocih z galaktozemijo,uporablja se peroralno ali po sondi (stomi),ni za parenteralno uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Pljučnica

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Prej ko odkrijemo pljučnico, bolj enostavneje jo je zdraviti. V primeru suma na pljučnico ali dvoma o tem, je zelo smiselno, da takoj obiščem o zdravnika.

Pljučnica pogosto nastane po običajni infekciji dihalnih poti, zato je v takih primerih dobrodošlo, da poznamo znake pljučnice in da smo na njih pozorni. V splošnem velja, da je priporočljivo varovanje oslabljenega telesa.

Pozor: antibiotiki v večini primerov zelo hitro znižajo vročino, zato se kaj kmalu počutimo bistveno bolje. To pa še ne ustreza dejanskemu zdravstvenemu stanju. Prizadeti se zato izpostavljajo nevarnosti, če se prekmalu začnejo obremenjevati in s tem tvegajo ponovni nastanek bolezni. Prizadeti naj veliko pijejo - najbolje vodo ali čaj =, da lažje izkašljajo vnetne izločke v pljučih in da nadomestijo pomanjkanje tekočine, do katerega pride zaradi vročine in znojenja. Vlaženje prostora, v katerem se nahaja bolnik (na primer z obešenjem vlažnih robčkov). in inhalatorji ustvarjajo neke vrste olajšanje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.