Pet Artrin prašek za pse, 200 g

Pet Artrin prašek za pse je inovativen proizvod, ki je namenjen za sproščen pasji korak - vsebuje mešanico sinergistično delujočih komponent, kot so glukozamin, hondroitin, boswelia ter vražji krempeljc. Pet Artrin prašek za pse je inovativen proizvod, ki je namenjen za sproščen pasji korak - vsebuje mešanico sinergistično delujočih komponent, kot so glukozamin, hondroitin, boswelia ter vražji krempeljc.
929115 15493

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI PROIZVOD

Pet Artrin prašek za pse je inovativen proizvod, ki je namenjen za sproščen pasji korak - vsebuje mešanico sinergistično delujočih komponent, kot so glukozamin, hondroitin, boswelia ter vražji krempeljc.

1 pakiranje 200 gramov zadostuje za 50 dni redne uporabe 20 kilogramov težkega psa.

Sestavine Pet Artrin praška

Hondroitin sulfat - regenerira strukturo sklepnega hrustanca, je dober inhibitor nekaterih encimov, ki na hrustanec delujejo destruktivno.

Glukozamin - lajša nastanek neželjenih vnetnih procesov, ki so posledica degenerativnih procesov v sklepih. Vnetja in bolečine v sklepnem hrustancu so zmanjšana na najnižjo možno mero.

Zelene školjke iz nove zelandije - so dober izdaten vir naravnega glukozamina, vsebujejo pa tudi omega 3 maščobe, ki na naraven način tvorijo sklepno tekočino.

vražji krempeljc - deluje lajšalno in regenerativno.

preslica - vsebuje silicij v svoji naravni obliki, ki je potreben za izboljšanje elastičnih značilnosti kolagenskih vlaken.

Selen in vitamin E - spadata v skpino vitaminskih snovi, saj jih živalski organizem potrebuje kot inovativno zaščito pred delovanjem radikalov.

Kdaj uporabiti prašek?

  • osteoartroza
  • vnetni procesi v tkivu sklepov
  • obnavljanje sklepa in zmanjšanje ali degeneracija sklepnega hrustanca
  • uporaba po resnih poškodbah sklepa
  • uporaba po operacijah sklepov

Uporaba Pet Artrin praška

Izdelek vmešajte v prehrano vašega psa, primerno je le za peroralno dajanje. Priporočljivo je odmerjati cca 3 mesece, nakar se glede nadaljnje uporabe izdelka posvetujte z veterinarskim osebjem.

Režim odmerjanja:

Psi do 10 kg telesne teže: 1 merilna žlica/dan,

psi od 10 - 20 kg telesne teže: 1½ merilne žlice/dan,

psi nad 20 kg telesne teže: 2 merilni žlici/dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Enaka zloraba časa je dolgotrajno predajanje glasbi, tudi ko se sklicuje na njeno kakovost. Gre za beg pred soočenjem s seboj in dejanskimi obveznostmi; to so torej njegovi odpori, ne smotrna raba prostega časa. Pri srednješolcih je sicer manj glasbe in televizije doma, žal pa tudi manj športa. Več je druženja s prijatelji oz. partnerji v disko klubih, gostinskih lokalih, zabaviščih in na raznih prireditvah (tudi rekreativnih, športnih, kulturnih itd.).
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov