Phyt's čistilno mleko za obraz, 200 mL

Čisti, pomirja, odstranjuje make-up na suhi in občutljivi koži. Čisti, pomirja, odstranjuje make-up na suhi in občutljivi koži.
943410 11294

Ocene in mnenja

Opis

Čistilno mleko za nežno čiščenje brez glicerina. Čisti, pomirja, odstranjuje make-up na suhi in občutljivi koži.

Namenjen suhi in/ali občutljivi koži ter za kožo, ki ne prenaša vode. Absorbira in odstrani vse vrste nečistoč iz por in  mešičkov, kot tudi najbolj trdovratni make-up. Po uporabi je koža nežna, mehka in čista.

Uporaba

Z rokami nanesemo mleko na obraz ter vrat in obrišite s papirnatim robcem. Izpiranje ni potrebno.

Nasvet

Čiščenje zaključite s losjonom Hydrole Phyt's

Zajamčeno brez sintetičnih sestavin, brez konzervansov, brez barvil, brez  PEG, brez GSO, ni testirano na živalih. Z BIO certifikatom.

100% rastlinskih sestavin je biološko pridelanih (AB)
33% vseh sestavin je biološko pridelanih
100% vseh sestavin je naravnega izvora

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Preko noči pa je vključen parasimpatični del avtonomnega živčevja, ki omogoči telesni in miselni počitek ter kopičenje energetskih zalog. Preko noči se energetske zaloge polnijo, preko dneva praznijo, zato je dnevna presnova povsem drugačna kot nočna. Ritem spanja pa ni enakomeren. Valovi plitvega in globokega spanja se izmenjujejo v 90-minutnih presledkih, kar omogoča, da se med plitvim spanjem (REM faze) predelujejo miselni vtisi, ki so se nabrali čez dan, in se shranjujejo v trajni spomin učne vsebine. Ta nezavedna nočna miselna dejavnost je vezana na iskanje, usklajevanje, urejanje in povezovanje že vključenih sorodnih miselnih zvez oz. znanj z novimi (asociacije), kar včasih prodre v zavest kot sanje, ki so za učenje bistvenega pomena. Ritem spanja je moten, ko ni skladen z ritmom dneva in noči, zlasti pri prešibkem spodbujanju gibal in čutil podnevi in premočnem spodbujanju ponoči. Moten je tudi pri uživanju uspaval, pomirjeval, drog in alkohola. Takrat je manj valov plitvega spanja, manj sanj in manj vključevanja učnih vsebin v trajni spomin. Šolar naj bi to vedel, kadar se odloča za nočno učenje ali drugačno budno dejavnost ponoči.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja