Phyt’s rdečilo za ustnice Soupcon de rose, 4,1 g

Lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh.<br><br><span class="modro"><strong>Pozor: </strong>odtenek izdelka je viden na povezavi pod sliko izdelka</span><br> Lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh.

Pozor: odtenek izdelka je viden na povezavi pod sliko izdelka
4843 4843

Ocene in mnenja

Opis

ščiti, hrani

100 % rastlinskih sestavin je biološko pridelanih
56 % vseh sestavin je biološko pridelanih
100 % vseh sestavin je naravnega izvora

Naravni biserni lesket rdečila daje ustnicam bleščeč sijaj in iskreč nasmeh. Zahvaljujoč harmoniji rastlinskih olj in voskov so ustnice obenem tudi nahranjene in zaščitene.

Vsebuje

¦ Jojobino* in sončnično* olje: bogata z vitaminom E in maščobnimi kislinami temeljito navlažita ustnice in preprečujeta njihovo izsušitev.
¦ Čebelji, carnaubin* candelille vosek: hranijo.
¦ Naravni pigmenti mineralnega izvora: dajejo barvo in biserni sijaj.
¦ Rastlinski tokoferol: iz vitamina E, antioksidanta, za zaščito, mehkejše ustnice in proti staranju .

Rdečila so na voljo v devetih barvnih odtenkih

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Iz leta v leto mora šolar prikrivati lastna hotenja, čeprav terjajo zadovoljitev. Loteva se ga tesnoba, ki ji ne prepozna vzroka, saj ne sluti, da je od sebe nehote odtujil že kar preveč lastnih hotenj in da postaja sebi tuj in v sebi vedno bolj razdvojen. Ker so »izposojeni« vedenjski vzorci vedno manj učinkoviti, se razdvojenost med njim in okoljem nadaljuje in stopnjuje. Privzete vzorce obvladuje čedalje težje, dokler ne nastopi jasno izražen odpor, ki se kaže z umikom v strah in žalost, z izbruhi jeze in nasilja, izigravanjem in lažmi ali z malodušjem. Čustveni izbruhi pa so le trenutno olajšanje, saj ostaja celotno dogajanje zaradi oviranja čustvenega odzivanja šolarju nepregledno. »Izposojeni« vedenjski vzorci so šolarju kvečjemu ovira za zdravo čustveno odzivanje, saj ga je strah lastnih nagibov in ne zmore slediti notranjim hotenjem. Razmišlja namreč, da ga ne bodo več marali, da se mu bodo smejali, da bo vsega konec, če bi sledil lastnim čustvom.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja