pjuractive Body After shave sprej, 100 mL (1+1 GRATIS)

<p>Pjuractive Body After shave sprej je sprej, ki za&scaron;čiti kožo pred iritacijami, po zaključenem britju in mo&scaron;ki negi.</p>

Pjuractive Body After shave sprej je sprej, ki zaščiti kožo pred iritacijami, po zaključenem britju in moški negi.

442488 1263

Ocene in mnenja

Opis

Pjuractive Body After shave sprej je sprej, ki zaščiti kožo pred iritacijami, po zaključenem britju in moški negi.

Pjuractive Body After shave sprej po britju je inovativno pršilo, ki je priročno, saj omogoča enostaven nanos ob enem pa omogoča učinkovito zaščito kože, ko je ta poškodovana - z britjem namreč poleg dlak odstranite tudi nekaj plasti kožnih celic in mikro ranice, ki ostanejo so na razpolago bakterijam, virusom in mikrobom.

Pjuractive sprej ne vsebuje alkoholov, ki bi kožo izsušili in imeli pekoč neprijeten učinek; izdelek je dermatološko testiran in preizkušen. 

Pjuractive sprej je učinkovita zaščita pred iritacijami in neprijetnim skelenjem po britju. Pršilo deluje izrazito pomirjevalno, regenerativno in prijetno. Koža je po britju pogosto občutljiva, kar pogosto privede do nastanka rdečice in neprijetnih mozoljčkov, ki so središča vnetja.

Izdelek nima neprijetnega vonja, nanos je možen kamorkoli na telesu, ne nanašajte ga le v sluznice.

Uporaba Pjuractive spreja

Po opravljenem britju (z žiletko ali elektronsko) na hitro popršite obrite in vidno poškodovane obrite predele. Tako boste poskrbeli za preventivo še preden se prične neželjeni iritirajoči proces na površini obrite kože.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Če je otrok starejši, se po izbruhu grdega vedenja z njim raje pogovorite. Izkoristite priložnost za pogovor o razlogih za njegovo težavno vedenje.

Včasih morate uporabiti tehniko odmora.

Odmor je tehnika, pri kateri otroka, kadar je poreden, pošljemo v sobo, v kateri mora biti sam. Eden od staršev mora ostati na drugi strani vrat in držati za kljuko. Tako otrok ve, da je le-ta še vedno v bližini.

Pravilo je takšno, da mora otrok preživeti minuto odmora za vsako leto svojega življenja. Tako bo imel na primer petletnik pet minut odmora. Takšna časovna omejitev je potrebna zaradi dejstva, da bi lahko otroka, če bi bil odmor daljši, preplavil močan strah pred zapuščenost jo ali pa bi se znašel v škodljivem stanju panike ali obupa. Odmor običajno aktivira sistem za LOČITVENO STISKO V otrokovih spodnjih možganih, ta pa potem aktivira centre v možganih za bolečino. Tehnika je učinkovita, ker se otroci navadijo vedenje, ki ga kaznujemo, povezovati z bolečino.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja