Planters Aloe Vera tekoča obnovitvena krema, 200 mL

<strong>Planters Aloe Vera tekoča obnovitvena krema je obogatena predvsem z naravnim aloe verinim gelom, ki poskrbi, da je koža vašega telesa globinsko nahranjena, dobro navlažena ter predvsem tudi zaščitena ter regenerirana. </strong> Planters Aloe Vera tekoča obnovitvena krema je obogatena predvsem z naravnim aloe verinim gelom, ki poskrbi, da je koža vašega telesa globinsko nahranjena, dobro navlažena ter predvsem tudi zaščitena ter regenerirana.
21492 21492

Ocene in mnenja

Opis

Planters Aloe Vera tekoča obnovitvena krema je obogatena predvsem z naravnim aloe verinim gelom, ki poskrbi, da je koža vašega telesa globinsko nahranjena, dobro navlažena ter predvsem tudi zaščitena ter regenerirana.

Planters Aloe Vera tekoča obnovitvena krema je edinstvena kozmetična krema, ki je obogatena s številnimi rastlinskimi izvlečki, aloe vero ter tako posledično globinsko učvrščena. Kozmetični izdelek ne vsebuje sestavin, ki bi na kožo delovale alergeno ter neprijetno dražeče.

Koža je po nanosu te obnovitvene kreme navlažena, nahranjena ter predvsem pomirjena. Zaradi vseh naštetih lastnosti učinkovite negovalne kreme za telo je krema primerna za tretma rdečične kože (rozacea), ki je morebiti razpokana ter nagnjena k razpokanosti ter rdečinam.

Takojšnje hidratantno delovanje kreme Planters je še posebej primerno za vse tipe kož, ki so prekomerno suhe ter atopične. Rezultati intenzivnega vlaženja ter pomirjanja so vidni takoj, stanje kože se izboljša v nekajkratnih nanosih.

Komu je Planters Aloe Vera tekoča obnovitvena krema namenjena?

Uporalbjajo jo lahko vse osebe s presuho kožo obraza ter vsem tistim, katerih koža je bila prekomerno izpostavljena sončnim žarkom, mrazu ter vplivom vetrov. Tudi onesnaženost okolja lahko negativno vpliva na stanje kože zato je zaščita le-te izrednega pomena. Zaradi svoje nežne in lahke teksture je prijetna za nanašanje na kožo obraza, rok in telesa, saj ne pušča sledi mastenja.

Planters Aloe Vera krema za regeneracijo vsebuje

Aloe Vero, karitejevo maslo (kožo zaščitijo pred izhlapevanjem ter jo omehčajo), riževo olje, laneno olje (je obogateno s proteini ter številnimi komponentami, ki so namenjene intenzivni regeneraciji kože), olje Šentjanževke in mandljevo olje (maščobne kisline so podobne celicam našega telesa, zato se vgrajujejo in imajo popralvjalno vlogo).

Navodilo za uporabo Planters Aloe Vera kreme

Planters negovalno zaščitno ter obnovitveno kremo nanesite predvsem po opravljenem prhanju. Umivanje (predsem tisto prekomerno) odstrani zaščitno plast, ki jo koža samodejno ustvarja.

Po prhanju ali kopanju, nanesite manjšo količino kreme na obraz, roke in telo, ter poskrbite, da se krema v popolnosti vpije v kožo na nanešenih predelih. Kremo s pomočjo blazinic nežno vmasirajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov