Plaque Off Dental Care Bones - puran in brusnice, 13 kosti

PlaqueOff System Dental Care Bones so dopolnilna krmna mešanica z edinstveno obliko, ki pomaga očistiti zobe, osvežiti zadah in z abrazivnim delovanjem zmanjša zobne obloge ter zobni kamen. PlaqueOff System Dental Care Bones so dopolnilna krmna mešanica z edinstveno obliko, ki pomaga očistiti zobe, osvežiti zadah in z abrazivnim delovanjem zmanjša zobne obloge ter zobni kamen.
9142 9142

Ocene in mnenja

Opis

PlaqueOff System Dental Care Bones so dopolnilna krmna mešanica z edinstveno obliko, ki pomaga očistiti zobe, osvežiti zadah in z abrazivnim delovanjem zmanjša zobne obloge ter zobni kamen. 

Brez žit in brez glutena. Varen in dobro prebavljiv.

PlaqueOff SystemTM Dental Care Bones vsebujejo rjavo morsko algo, pobrano iz čistih, mrzlih severno Atlantskih morij Kanade, Islandije in Norveške. Rjava morska alga je bogat vir mikrohranil in je 100 % naravna.

OPOZORILO:

Kot pri vseh užitnih izdelkih, spremljajte svojega psa pri hranjenju, da se prepričate, da vaš pes priboljšek žveči in ne hlasta, kar je lahko škodljivo ali celo usodno. Psu vedno zagotovite svežo pitno vodo.

Priporočila za dnevno jemanje

Teža ljubljenčka

Količina

PSI 4 -14 kg

½ kosti na dan

PSI 14 kg +

1 kost na dan

112,4 kcal ME / na kost

Ni priporočljivo za mladičke mlajše od 6 mesecev in za pse, ki tehtajo manj kot 2,2 kg. Ni priporočljivo za pse s hipertiroidizmom. Shranjujte na hladnem in suhem mestu.

Ta izdelek je namenjen občasnemu ali dodatnemu hranjenju.

Ta proizvod je bil proizveden v objektu, ki obdeluje arašide in lahko vključuje sledi arašidov.

Sestava: posušen krompir, rastlinski glicerin, voda, želatin, puran, posušena rjava morska alga, laneno seme, lucerna, naraven okus purana, lecitin, algina moka, brusnice, citronska kislina (konzervans), beta karoten, kurkuma.

Zajamčena analiza (na kost):

Surove beljakovine (min.)

10,0 %

Surova maščoba (min.)

3,0 %

Surova maščoba (max.)

5,0 %

Surove vlaknine (max.)

2,0 %

Surov pepel (max.)

4,0 %

Natrij (max.) 5000 mg/kg

0,5 %

Kalij (min.) 500 mg/kg 

0,05 %

Vlaga (max)

15,0 %

*Omega 3 maščobne kisline (min.) 1500 mg/kg

0,15 %

*Omega 6 maščobne kisline (min.) 3000 mg/kg

0,30 %

Kalorična vrednosti (preračunano)

*AAFCO živilski prehranski profili za pse ga ne priznavajo kot esencialno hranilo

3050 kcal ME / kg

Pakiranje: 13 kosti

Proizvajalec, ime in naslov podjetja odgovornega za označitev: Swedencare AB, Medeon Science Park, 20512, Malno, Švedska.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nosečnost - posebno obdobje v življenju

Trajanje nosečnosti in rok poroda
Čim točnejša določitev roka poroda ni le udobna, saj se tako pripravite na določen datum, ampak je tudi pomembna za ocenjevanje pravilnega razvoja otroka med nosečnostjo.

Od spočetja do rojstva mine približno 267 dni ali 38 tednov. Ker pa točen dan srečanja semenčice in jajčeca pogosto ni znan, se dolžino nosečnosti običajno računa od prvega dne zadnje menstruacije, h kateremu se prida 40 tednov. Tako na primer nosečnost v dvanajstem tednu dejansko pomeni, da je otrok star šele približno deset tednov. Druge pogoste navedbe so (lunini) meseci, dolgi po 28 dni, ali tretjine nosečnosti: prva tretjina (trimesečje) ali zgodnja nosečnost traja do 13. tedna, druga do 26. tedna, tretja tretjina pa od 27. tedna do poroda (pozna nosečnost). Vendar pa se le 4 odstotki otrok rodijo na izračunani dan poroda; odkloni do dvanajst dni naprej ali nazaj so povsem normalni in veljajo kot »porod v roku«
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Animalis Animalis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov