Prehransko dopolnilo Jesenske vrese, 50 ml

<p>Prehransko dopolnilo Jesenske vrese.</p>

Prehransko dopolnilo Jesenske vrese.

939684 15483

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: jesenske vrese, zlate rozge, peteršilja, male koprive, breze, škrlatne ehinaceje in suličastega trpotca. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

Način uporabe

Vzeti 3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode.

Sestava

Tekoči izvlečki:
Jesenske vrese     1,8 ml
Navadne zlate rozge     1,2 ml
Pravega peteršilja     0,9 ml
Male koprive     0,6 ml
Navadne breze     0,6 ml
Škrlatne ehinaceje     0,6 ml
Suličastega trpotca     0,3 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Šolar je šele na poti, da bo postal osebnost in si uredil lasten metafizični prostor.

Vanj bo lahko umestil doživetja, hrepenenja, ustvarjalnost in tudi vrednote, stališča in smiselnost bivanja. V ta prostor umešča vse zanj pomembne simbole, ki so običajno najprej njegovi najbližji, lahko tudi igračke in junaki iz pravljic, kasneje nedosegljive želje in bujna domišljija, potem spominski družinski album, prijatelji, idoli, religiozna prepričanja, še kasneje morda narodna zastava, popevke, lovski klobuk, značke stranke ... Za nekoga so to pomembne vrednote in zato je težko soditi, kaj je žlahtno in kaj kič. V človekovih dednih zapisih so sicer shranjena načelna sporočila o tem, kaj je lepo, kaj primerno in kaj resnično, da bi se znali opredeljevati, kaj je estetsko, kaj moralno in kaj pošteno. To so pač le načelna sporočila, ki jih sodobni posameznik mimogrede presliši, saj se vanje ne poglablja. Vrednot se ni mogoče naučiti kot npr. pravil o lepem vedenju ali katekizma, možno jih je le prevzeti (asimilirati) po lastni presoji in ozaveščeno. Narobe je, ko so vrednote vsiljene in jih šolar doživlja kot introjekte, ki jih ne more (noče?) asimilirati in se jih želi kasneje znebiti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov