PROfertil female, 84 tablet in 84 kapsul

<strong>PROfertil female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti - večje pakiranje.</strong> PROfertil female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti - večje pakiranje.
518492 10670
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PROfertil female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti, optimalno pripravi žensko telo na nosečnost, hkrati pa zagotavlja zadostno preskrbo s hranili, ki so potrebna za razvoj na začetku nosečnosti.

Namenjen je ženskam, ki želijo zanositi, a se soočajo z motnjami.

PROfertil female je edini tovrsten izdelek s klinično študijo.

Prehranski izdelek je namenjen dopolnjevanju s folno kislino, selenom, vitaminom E, omega maščobami ter nekaterimi rastlinskimi izvlečki. Prehransko dopolnilo zadosti potrebam obdobja na začetku nosečnosti.

Uporaba PROfertil female dopolnila

1 mehka kapsula in 1 tableta dnevno z ali po obroku z nekaj tekočine. Najbolje ju je jemati hkrati. Uporabljati med pripravo na nosečnost in do konca prvega trimesečja zaželene nosečnosti. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
Ob dodatnih vprašanjih priporočamo posvet z zdravnikom.

Pogoste težave, kjer je nujna samopomoč in ustrezna rešitev problematike s pomočjo zdravnika ali s samozdravljenjem.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Neploden že vsak šesti par!

Večina parov kar kmalu dobi otroka. Za nekatere pa zanositev ni tako preprosta in število parov, ki se srečuje z neplodnostjo, narašča. Neplodnost je resna težava sodobne družbe, saj je v...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Prelažnina

Pri zelo debelih ?ljudeh lahko nastane preležanina v kožnih gubah zadnjice, v dimljah, pod prsmi in na trebuhu. Pri bolnikih, ki imajo uveden kateter ali sondo, lahko nastane preležanina na nosu, v grlu, sapniku, požiralniku ali sečnici. Preležanina lahko nastane tudi pri slabo narejenih mavčnih oblogah.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lenus Pharma Lenus Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov