Pura natura Vrtnica - tekoče milo, 300 mL

Tekoče milo Pura natura Vrtnica nežno očisti in odišavi. Tekoče milo Pura natura Vrtnica nežno očisti in odišavi.
566217 3636

Ocene in mnenja

Opis

Tekoče milo Pura natura Vrtnica nežno očisti in odišavi.

Čiste esence treh sort vrtnice se zlivajo v proizvodu Semplicemente Rosa. Nežno tekoče milo, odišavljeno in bogato s kakovostnimi hranilnimi snovmi. Sestavljeno samo iz tenzidov rastlinskega izvora, ki so še posebej nežni, učinkovito čisti obraz in roke in obenem spoštuje naravno zaščito in vlago kože.

Izdelek je trenutno na voljo samo v spletni trgovini.

O liniji Pura natura Vrtnica

Kozmetični proizvodi Pura Natura združujejo v svoji nežni, prečiščeni in učinkoviti sestavi le najboljše naravne učinkovine in jih ponujajo vaši koži v prid. Bogati so z izvlečki. Vsi proizvodi so narejeni na rastlinski osnovi in vsebujejo naravne detergente, rastlinska olja, masla in voske, ki imajo visoko afiniteto do kože, prav tako pa ne vsebujejo parafina in tenzidov, pridobljenih iz nafte.

Destilirana voda iz cvetnih listov stolistnega šipka (Rosa centifolia) tonificira in poživlja, izvleček iz cvetnih listov damaščanske vrtnice (Rosa damascena) deluje kot regenerator in čisti, olja rjastordečega šipka (Rosa Rubiginosa) kožo nahranijo in omehčajo. Tri učinkovine v funkcionalnih koncentracijah, izvlečki treh različnih sort vrtnice, nudijo vaši koži prijetno in učinkovito nego, združeno z dragocenim in elegantnim vonjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama nima v socialnem pogledu nobenih težav. Ima veliko prijateljev in je za svojo družino pripravljena narediti vse. Kljub temu pravi, da je preobremenjena, zato tudi stalno utrujena in da bi se rada ločila. Svoje družinsko življenje si je gotovo drugače predstavljala in pravzaprav se mi smili. Na splošno smo iskrena družina, pogovarjamo se o vsem mogočem. Pogosto govorimo tudi o svojih psihičnih težavah in mama poskuša pomagati z dobrimi nasveti, kjer koli in kakor koli more.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede